High Beer en Laser Quest in Gelderland – De perfecte combinatie voor een Mannenuitje

Bij dit Mannenuitje met High Beer en Laser Quest is inbegrepen:

  • High beer (3 speciale biertjes)
  • Inclusief hapjes
  • 2 spellen Laser Quest

Prijs: € 36,00 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit Mannenuitje met High Beer en Laser Quest is geldig tot en met 31 december 2023.

Mannendag in de Achterhoek

Wie met zijn bedrijf, familie of vrienden een leuke avond organiseert, wil natuurlijk achteraf terug kunnen zien op een geslaagd evenement waarover men nog lang napraat. Deze kans biedt de locatie in Doetinchem in de vorm van leuke activiteiten. Bowlen, Laser Quest, of een Casinoavond of middag met diner in ons Bistro-restaurant, als combinatie of als los arrangement, met een flinke dosis gezelligheid zijn dit de ingrediënten voor een unieke happening.

High Beer en Laser Quest

Even buiten de werkelijkheid vertoeven. Beslommeringen vervangen door heerlijke ontspanning, dit kan in de sensationele wereld van Laser Quest. Laser Quest een fascinerend spel waar menselijke fantasie en technologische wonderen elkaar hebben gevonden. Futuristisch bewapend met computer gestuurde laserguns rondsluipen in nevelige, mysterieus verlichte catacomben. Schimmen ontwijken en anderen een fractie voor zijn in een sportieve strijd. Deze totaal nieuwe vorm van High –Tec recreatie heet: Laser Quest.

Een Lasergame duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten voor uitleg over de regels van het spel plus aantrekken van een speciaal vest, waarna men 15 minuten een spel gaat spelen in een arena van 400 m². De inrichting van deze arena is bizar, mysterieus en iedere keer weer verrassend, maar wel volkomen veilig. Spiegels in combinatie met geraffineerde verlichting, onheilspellende geluidseffecten en rookmachines scheppen een sfeer die voor onweerstaanbare opwinding zorgt.

Na 2 intensieve Laser Quest spellen heb je vast honger. Samen met de mannen kan je genieten van een High Beer. De High Beer bestaat uit 3 speciale biertjes + diverse hapjes. Een heerlijke manier op de mannendag af te sluiten.

Ga jij winnen?

Huiveren mag, maar bang zijn is niet nodig want Laser Quest is volstrekt ongevaarlijk. Het spel vraagt niet alleen concentratie en snelle reactie, maar ook teamgeest is van invloed op de resultaten bij dit spel. Laser Quest is bij uitstek geschikt om te spelen met Uw zakenrelaties, maar ook voor verenigingen, familie-, school-, vrienden- en personeelsfeesten een ijzingwekkend middel om het ijs te breken. Gedurende het spel en na afloop is de score af te lezen op een groot beeldscherm in de welvoorziene bar. In een eigentijdse ambiance en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen onze gasten hier de scores volgen en vergelijken.