Giethoorn Cold cases uitje al te boeken vanaf 4 personen

Bij dit Giethoorn Cold cases uitje is inbegrepen:

  • Een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
  • Giethoorn cold case game
  • Burgerspecial naar keuze met portie friet

Prijs: € 28,50 p.p. en is te boeken vanaf 4 personen.
Minder personen in overleg mogelijk!

Wilt u uw uitje in Giethoorn uitbreiden met een extra activiteit kijk dan onder het kopje aanbieder voor onze mogelijkheden.

De prijs van het Giethoorn Cold Cases arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Giethoorn Cold cases

Een detective game door Giethoorn, waarbij u dwars door de Pittoreske dorpskern van Giethoorn wandelt en de game tot een goed eind probeert te brengen.

Programmavoorbeeld

Het arrangement kan vanaf 11.30 uur beginnen.

11:30 uur Ontvangst met warme consumptie en Boerenbrok
12:00 uur Giethoorn Cold Case
13:30 Burgerspecial naar keuze met Portie Friet

De tijden zijn naar wens aan te passen.

Ons Eetcafe in Giethoorn

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.