Gezinsuitje of Familiedag aan het water in Giethoorn beleven!

Bij deze Familiedag in Giethoorn is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en een boerenbrok
 • Vr game the bomb of the plank of fear
 • Vrij gebruik Gieterse activiteiten
 • Build your own Burger

Prijs: € 27,50 p.p. (€ 17,50 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar).

Vanaf minimaal 4 personen te boeken.

De prijs van deze familiedag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Gezinsuitje of Familiedag aan het water in Giethoorn beleven!

Een leuke dagje uit aan het water in Giethoorn beleven waarbij niks moet en alles mag. Gewoon lekker ontspannen, borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de omheinde speeltuin, speelzolder of op het water.

Rondvaart maken, Giethoorn ontdekken, terrasje pakken!, of kies voor Hacked the game of speel het VR Moorspel U kunt het zelf invullen. 

Programma:

14.00 uur
Ontvangst met koffie of thee (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok.

14.30 uur
U wordt uitgenodigd om VR game the bomb of the plank of fear te gaan spelen.

Aansluitend kunt u vrij gebruik maken van de volgende faciliteiten:
-Vernieuwde speelzolder met ballenbak, mega spellen, mega blocks, kinderfilms en digitale speelwand
-Omheinde speeltuin met Piratenschip en Hinkelbaan
-Sportfaciliteiten als tafeltennis

17.30 uur
Stel als afsluiting je eigen luxe hamburger samen en geniet van een Build your own Burger met side dish naar keuze.

Sfeervolle locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 7
  Jitske Hengst

  Prima en rustige locatie in het levendige Giethoorn, erg geschikt om een leuke familiedag te houden. Eten was erg lekker en voldoende. Het enige dat jammer was, dat er vermeldt wordt dat er gratis gebruik gemaakt kon worden van de spelletjes op zolder, terwijl er bijna overal muntgeld in moest voor de aanwezige machines. Verder uitstekend en aantebevelen.

 • 9
  Aniel

  Dit is een super leuk uitje geweest. Waar voor je geld. Helaas wisten wij niet dat je in het meertje kon zwemmen (afkoelen). Parkeren is zeer beperkt, stond dus super ver weg, niet te doen met kleine kinderen.