Fietsen door het Montferland en genieten van een Wijnproeverij

Bij het Fietsen door het Montferland en Wijnproeverij is inbegrepen:

  • Ontvangst op de locatie met koffie en thee
  • Fietstocht door de omgeving
  • Bij terugkomst een rondleiding op de wijnboerderij
  • Heerlijke wijnproeverij in het Montferland

Prijs: € 56,50 p.p. op basis van minimaal 15 personen. 

De prijs van het Fietsen door het Montferland en genieten van een Wijnproeverij is geldig tot en met 31 december 2023.

Combineer fietsen met genieten

Bent u een fietsliefhebber en/of een wijnliefhebber? Dan is dit zeker een aanrader! U maakt een heerlijke fietstocht door de prachtige Montferlandse natuur en geniet vervolgens van een compleet verzorgde wijnproeverij

Schaf uw wijnkennis bij

Na het maken van een heerlijke fietstocht door de prachtige Montferlandse natuur krijgt u een rondleiding door de wijnboerderij. In de wijnboerderij is plaats voor romantiek en sfeer, maar ook voor moderne en professionele wijninstallaties. U wordt met liefde door wijnboer Leon rondgeleid en hij gunt u een kijkje in de keuken van de wijnmakerij. Een bezoek aan de kelders met rijpende wijnen in flessen en houten vaten hoort daar natuurlijk ook bij. 

Proef tijdens de wijnproeverij de beste wijnen van Nederland!

Wijngoed met bekroonde wijnen

Op 4 hectare Achterhoekse bodem zijn 2 wijngaarden aangelegd in de heuvels van het Montferland en op boerenland in het buurtschap de Wals bij Genderingen. Maar liefst 14.000 wijnstokken zorgen voor de productie van rode, witte en rosé-wijnen van hoge kwaliteit. 

In 2004 is het wijngoed gestart met de aanplant van nieuwe rassen, die zorgen voor wijnen van hoge kwaliteit. Wijnboer Leon Masselink en zijn vrouw Magda hebben in de loop der jaren het wijngoed uitgebreid met professionele wijnmakerij, wijnkelders en een wijnhuis. De wijnen zijn bekroond met Nationale en Internationale prijzen (o.a. gouden medailles in Berlijn en Wenen).