Familiedag in Didam met Molenbezoek, Schotsgolf en heerlijk Barbecue buffet

Bij deze Montferlandse familiedag in Didam is inbegrepen:

  • Ontvangst met 2x koffie met appelgebak
  • Met de plokkewagen naar de molen
  • Rondleiding door Martinusmolen in Didam
  • Na de rondleiding door de molen terug met de plokkewagen naar Didam
  • Schotsgolf (inclusief golflikeur en 1 consumptie)
  • Genieten van BBQ buffet populair

Prijs: € 39,50 p.p. op basis van vanaf 40 personen en alleen op Zondagen

De prijs van deze Montferlandse familiedag in Didam is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef een onvergetelijke familiedag in Didam!

Op de familiedag worden jullie hartelijk ontvangen met een kopje koffie en appelgebak. Stap met uw familie in de plokkewagen die jullie brengt naar de Martinusmolen in Didam. In de molen krijgen jullie een rondleiding waarbij jullie teruggaan in de tijd. Na het bezoek aan de molen kunnen jullie op de golfrecreatiebaan de strijd met elkaar aangaan tijdens het Schotse golf. Sluit de familiedag af met een heerlijk barbecue buffet.

Uniek vervoer en terug in de tijd

Stap in Didam in de plokkewagen. Met de plokkewagen kan het gezelschap op een unieke manier vervoerd worden. Wisten jullie dat de plokkewagen al jaren tuft als locomotief door de omliggende regio's voor diverse activiteiten. 

De windmolen Sint Martinus komt uit het jaar 1855 en is een ronde stenen beltmolen. Jullie krijgen in de windmolen een rondleiding en gaan terug in de tijd. Na terug in de tijd te zijn geweest, gaan jullie met de plokkewagen terug naar het partycentrum.

Probeer een hole-in-one te slaan

Bij het partycentrum kunnen jullie de unieke sport Schots Golf ervaren. Voorafgaand aan het golfen krijgen jullie van de medewerkers duidelijke instructies en ontvangen jullie de clubs en golfballen. Er wordt met zachte golfballen gespeeld voor jullie eigen veiligheid. 

Na de instructies ontvangen te hebben, kunnen jullie de competitie aangaan op de golfbaan. Wie slaat als eerste een hole-in-one op de golfrecreatiebaan.

Gril uw eigen vlees op de gasbarbecue

De Montferlandse familiedag wordt afgesloten met een heerlijk barbecue buffet. Op de gasbarbecue met lavastenen mogen jullie zelf jullie eigen stukje vlees grillen. De barbecue kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. 

Het barbecue buffet bestaat uit diverse soorten vlees, salades, diverse sauzen, ovenvers brood met kruidenboter, friet en nasi. Het barbecue buffet biedt voor ieder wat wils.