Eten en Varen op de Rijn – Middagje op het water – Individuele inschrijving mogelijk!

Bij deze rondvaart is inbegrepen

  • Ticket voor de rondvaart
  • Route van Tolkamer naar Nijmegen en terug
  • Warm en koud buffet
  • Duur 4 uur

Prijs € 32,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar € 17,00 p.p. 

De boot vertrekt om 13:00 en u komt terug om 17:00 en is ook rolstoeltoegankelijk.

Mogelijke data:
15, 22 en 29 augustus
12 en 26 september
10 en 24 oktober

De prijs van deze rondvaart is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Rondvaart op de Rijn met een uitgebreid buffet

U bent met een klein gezelschap en u wilt een andere invulling geven aan uw verjaardagsfeest of jubileum? Een hapje eten, een drankje en varen..

Wij hebben voor u een  boeiende rondvaart op de Rijn en Waal vanuit Tolkamer en wij verwennen u tijdens deze vaartocht  met een overheerlijk warm koud buffet.

We varen op het drukst bevaren gedeelte van de Rijn en Waal langs Millingen a.d.Rijn, de Ooypolder en de Gelderse Poort tot aan Nijmegen. Op de terugweg nodigen wij u uit gebruik te maken van het buffet .

We komen op de rivier allerlei soorten schepen tegen die vanuit Duitsland naar Nederland varen of andersom. Ook de natuur is de moeite waard, de oevers van de Rijn behoren tot het natuurgebied de Gelderse Poort! 

Data en vertrektijden

Op dit moment zijn de data voor 2023 nog niet bekend maar zodra die er zijn zullen we deze hier uiteraard direct vermelden.

Deze rondvaart vertrekt om 13:00 en u komt terug om 17:00 uur.

De rondvaartboot

De rondvaartboot is het voormalige vracht/passagierschip “NASSAU” die vanaf de bouw in een lijndienst voer tussen Rotterdam en Bazel (Ch) en dus zowel goederen als passagiers kon vervoeren. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagierschip “KOBLENZ” om onder de vlag van “KD” te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz. Dit schip is ook rolstoeltoegankelijk.