Escape Vriendenweekend in Giethoorn – Durf jij het aan?

Bij dit 3-daags Escape Vriendenweekend in Giethoorn is inbegrepen:

 • VR Moordiner inclusief 3-gangen menu
 • 2x Ontbijt
 • Hacked the game
 • Barbecue of gourmet bij uw woning
 • Pubquiz inclusief 1,5 uur durend drankarrangement (inclusief 1,5 uur vrij drinken van de Hollandse Bar)
 • Borrelgarnituur tijdens de pubquiz
 • 2 Overnachtingen
 • Servicekosten
 • Schoonmaakkosten
 • Toeristenbelasting
 • Bedlinnen

Prijs: vanaf € 249,00 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

De prijs van dit 3-daags Escape Vriendenweekend in Giethoorn is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendenweekend in Giethoorn

Origineel weekendje weg giethoorn. Ontsnap met je vrienden aan de dagelijkse realiteit, los samen een moord op en voorkom dat anderen er met jouw identiteit van door gaan. Met dit 3-daagse vriendenweekend verblijf in hartje Giethoorn in een gezellige waterlodge. Het weekend zit vol leuke activiteiten waarbij samenwerken nodig is met de gezonde dosis humor en hilariteit

Genieten in Giethoorn

Ons vakantie is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. Ons vakantiepark biedt plaats aan 2-,4- en 6 -persoons lodges, diverse hotellodges en 5 groepsaccommodaties voor 12 personen. Het park beschikt ook over een omheind kindergedeelte met diverse familielodges, waardoor u onbezorgd kunt genieten terwijl de kinderen kunnen spelen. Van april t/m oktober beschikt iedere lodge over een elektrosloep. Hierdoor kan men optimaal genieten van Giethoorn en haar prachtige omgeving.

Op het park is het Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant gevestigd. De gezellige American diner beschikt over een terras  aan twee kleine haventjes  die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern. Het unieke BUILD-YOUR-OWN  BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two. De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier  te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp.

Kom heerlijk tot rust in uw lodge, stap in uw elektrosloep om de omgeving te verkennen, gooi uw hengel even uit tijdens het varen of ontdek de prachtige omgeving en maak gebruik van het uitgebreide fiets-en wandelpadennetwerk. Laat u volledig ontzorgen door Burgers&Grill. Samen met de het Nationaalpark de Weerribben-Wieden, de bos en heide gebieden in Havelte  en cultureel erfgoed Maatschappij van de Weldadigheid op steenworp afstand biedt dit vakantiepark alle ingrediënten voor een geslaagd weekend weg of (korte) vakantie.

Programma voorstel

Vrijdag
Vanaf 12.00 uur kunt u tijdens uw verblijf vrij gebruik maken van alle faciliteiten:

Om 15.00 uur zijn de sleutels van de woning beschikbaar

18:00 uur
U wordt verwacht bij ons Grill retaurant voor het VR-Game de Hotelmoord of Casa di Dinero
Tijdens het spel kunt u genieten van een 3-gangen diner. Stel als hoofdgerecht uw eigen burger samen of kies voor het grill driegangemenu, het spel wordt tussen de gangen door gespeeld.

21:00 uur
Geschat einde

Zaterdag
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt in de woning gebracht

10.30 uur
U wordt uitgenodigd door de parkmanager in het restaurant om uitleg te geven over jullie openstaande rekeningen.
Zijn deze rekeningen niet van u? Dan wordt het tijd uw eigen indentiteit veilig te stellen. Hacked the game is begonnen! 

Aansluitend kunt u Giethoorn en omgeving ontdekken per boot (1 april t/m 31 oktober) of te voet (1 november t/m 31 maart).

18.00 uur
Barbecue of gourmet in de woning

20.30 uur
Pubquiz in het cafe (inclusief 1,5 uur vrij drinken Hollandse bar en uitgebreid borrelgarnituur)

Zondag
09.00 uur
Wieden ontbijt in de woning
Vertrek op ieder gewenst tijdstip

Inhoud Horeca en Activiteiten bij arrangement

Wieden ontbijt
Croissant, 2 luxe broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, omelet, stuk fruit, botercups, zoetwaren, verse jus d’orange.
Koffie of thee is niet inbegrepen. Mocht u dit wensen dan kunt u dit bij boeken tegen een kleine toeslag.

Gourmet standaard
Speklap, varkensfilet, hamburger, biefstuk, kipfilet, 2 salades, sauzen, garnituren en brood met boter.
Inclusief gourmetstel.

BBQ standaard
Braadworst, hamburger, kipsaté, sparerib, speklap, groene- en huzarensalade, div. sauzen, satésaus en brood met boter.
Inclusief BBQ + gasfles

Pubquiz
Een wervelende quiz vol vragen over muziek, sport, wetenswaardigheden, waarbij je algemene kennis op de proef wordt gesteld.

Hacked the game
Escape game