E-Chopper rijden door de Achterhoek – Samen er op uit met stille scooters

Bij het e-chopper rijden door de Achterhoek is inbegrepen:

  • Huur e-chopper voor 3 uur
  • Leuke route door een prachtige omgeving
  • Pechhulp
  • WA-verzekering

Prijs: € 39,00 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.

Bijzonderheden:

  • Rijbewijs verplicht (auto, scooter/brommer of motor)

De prijs van het e-chopper rijden door de Achterhoek is geldig tot 31 december 2023.

Toeren door de Achterhoek

Op zoek naar een leuke activiteit met zijn tweetjes? In de Achterhoek is het mogelijk om een  e-chopper te huren. Een e-chopper is eigenlijk een stille scooter met een stoere look. Met de choppers gaat u samen op pad en rijden jullie met een leuke route door een prachtige omgeving. Even het huis uit en een middagje genieten in de Achterhoekse natuur.

Route

Onze e-chopper route brengt u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek. Onze elektrische scooters gaan 25 km per uur. U kunt eventueel zelf in een rugtas wat eten en drinken meenemen voor een leuke stop onderweg.

De Achterhoek - Laren

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
  • 10
    Emada Steehouder

    Snel en goed geregeld en super leuk om een keer te doen!