Dagtocht Rondvaart door de Biesbosch vanuit Heusden

Dit arrangement is inclusief:

  • Dagtocht 6,5 uur durende Rondvaart door de Biesbosch
  • Ontvangst in Heusden tussen 9.30 en 10.00 uur
  • Rond 12.30 uur uitgebreid lunchbuffet
  • Borrel met onbeperkt nootjes en zoutjes
  • Rond 16.30 weer terug in Heusden
  • Koffie of thee met gebak
  • Onbeperkt drinken (bier, fris en wijn)

Prijs: € 75,00 p.p.

Deze rondvaart gaat elke zaterdag en af en toe op donderdag.

Geef bij uw reservering aan welke datum u wenst.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 2 december 2023.

Dagtocht Biesbosch

Een dagtocht door de Biesbosch is 6,5 uur aan rust, ontspanning en prachtige vergezichten. Grote rietkragen, veel watervogels en weides vol schapen. Een waanzinnig natuurgebied waar met mooi weer ook veel pleziervaart is. Wie wilt dat nu niet?

Programma

Om 09:30 uur heten we je welkom aan boord! Om 10:00 uur vertrekken we onder het genot van een goed stuk gebak en een kopje koffie of thee. Na een ochtend genieten van prachtige uitzichten heb je vast honger gekregen: om 12:30 serveren we ons uitgebreide lunchbuffet. Na de lunch kan je rustig je eten laten zakken en je laten rondvaren over de golven. Om 15:00 uur begint de borrel! Bij de borrel horen natuurlijk onbeperkt nootjes en zoutjes, en ook is er koffie, thee, bier, wijn en fris. Om 16:30 komen we weer aan in de haven in Heusden en zit deze fijne dag op het water erop.

De lunch bestaat uit 2 heerlijke harde broodjes rijkelijk belegd met traditionele vleeswaren, kaassoorten en garnituren, Brabants worstenbroodje, goedgevulde groentesoep met gehaktballen, geserveerd met stokbrood met kruidenboter en een handjevol lekker fruit.

Rolstoeltoegankelijkheid

Ons schip Zeearend is rolstoeltoegankelijk voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Toegang tot de steiger voor mindervaliden is via de straat Oude Herptse Poort, onder de waterpoort door. Aan boord zijn een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor hebben we een geul die we over de trap kunnen leggen. De toiletten zijn voorzien van beugels.