Dagje uit met Vriendinnen – Bezoek het Kasteel van s-Heerenberg en sluit af met een Heerlijke Wijnproeverij

Bij dit dagje uit met vriendinnen is inbegrepen:

  • Hartelijk ontvangst op de wijnboerderij of in het kasteel
  • Rondleiding in het kasteel
  • Wijnproeverij op de wijnboerderij

Prijs: € 32,50 p.p. op basis van 15 personen. 

De prijs van dit dagje uit met vriendinnen is geldig tot en met 31 december 2023. 

Een onvergetelijke dag uit met uw vriendinnen!

U en uw vriendinnen worden hartelijk ontvangen bij de wijnboerderij of in het kasteel. Bewonder het prachtige historische kasteel en luister naar de historische verhalen die u te horen krijgt. Vervolgens brengt u een bezoek aan de bijzondere wijnboerderij. De wijnboerderij ligt tussen de heuvels van het Montferland. Hier is het tijd om te genieten van een heerlijke wijnproeverij

Bezoek aan het adembenemende Kasteel Huis Bergh

U brengt een bezoek aan het middeleeuwse Kasteel Huis Bergh. Tijdens de rondleiding kunt u de vroege Italiaanse schilderkunst bewonderen en de handschriften uit de middeleeuwen bezichtigen. In de middeleeuwse toren kunt u in de wapenkamer de wapens bewonderen die in de middeleeuwen werden gebruikt. In de muntenkamer ziet u de munten die vroeger geslagen werden. 

Bijzondere wijnboerderij

Op 4 hectare Achterhoekse bodem zijn 2 wijngaarden aangelegd in de heuvels van het Montferland en op boerenland in het buurtschap de Wals bij Genderingen. Maar liefst 14.000 wijnstokken zorgen voor de productie van rode, witte en rosé-wijnen van hoge kwaliteit. 

In 2004 is het wijngoed gestart met de aanplant van nieuwe rassen, die zorgen voor wijnen van hoge kwaliteit. Wijnboer Leon Masselink en zijn vrouw Magda hebben in de loop der jaren het wijngoed uitgebreid met professionele wijnmakerij, wijnkelders en een wijnhuis. De wijnen zijn bekroond met Nationale en Internationale prijzen (o.a. gouden medialles in Berlijn en Wenen).