Culinaire Stadswandeling in Den Bosch

Bij deze Culinaire Stadwandeling in Den Bosch is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en een Bossche BOl
  • Proeverij van likeur en bier
  • Professionele gids
  • Unieke wandeling in het hart van Den Bosch

Prijs: € 45.50 p.p. incl. BTW

Minimum aantal personen is 10.

Reservering voor kleinere groepen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Culinaire Stadswandeling in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Culinaire Stadswandeling Oeteldonk

Geniet van het beste dat Den Bosch te bieden heeft. U komt op 3 verschillende locaties waar u we u de lekkerste Bossche Bol, het zachtste likeurtje en het beste bier serveren. Deze gezellige wandeling gaat dwars door het centrum van Oeteldonk en u komt alle leuke boetiekjes en winkeltjes tegen. Voor een culinair stadsuitje in Den Bosch een aanrader voor vrijgezellenuitjes en vriendinnenuitjes.

Proef het fijnste van Den Bosch

Onderweg proeft u het fijnste wat deze fantastische stad te bieden heeft. Onder leiding van onze professionele gids komt u van alles te weten over de Bourgondische gerechten die ze in deze stad produceren. Eerst maar eens genieten van de echte Bossche koek(waus), de specialiteit uit ´s-Hertogenbosch en waar u uw vingers mee zal opeten! Vervolgens komen we uit bij een leuke slijterij in het centrum van de stad waar ze speciale likeuren schenken. Deze heerlijke wandeling wordt vervolgens afgesloten met een fris biertje bij Cafe Bar le Duc waar ze een uitgebreide bierkaart voor u klaar hebben liggen. Proost!