Criminal Minds Groepsuitje in Paasloo – Uniek Winteruitje in Overijssel

Bij dit Criminal Minds Groepsuitje in Paasloo is inbegrepen:

  • Programma voorstel van 13.30 – 19.00 uur
  • Gebruik faciliteiten
  • Ontvangst met warme consumptie
  • Keuze uit The Bomb, Arrow battle of Weerribben-Challenge
  • Escape Room de Slager van de Oldemarkt
  • 1x Een 3-gangen Chef sharing menu

Prijzen:
4-5 personen € 85,00 p.p. 
6-7 personen € 70,00 p.p.
8 personen € 65,00 p.p.
9-11 personen € 85,00 p.p.
12-14 personen € 70,00 p.p.
15-16 personen € 65,00 p.p.

Tijden zijn uiteraard in overleg met u.

De prijs van dit Criminal Minds groepsuitje in Paasloo is geldig tot 31 december 2023.

Criminal Minds Groepsuitje in Paasloo

Met ons Criminal Minds groepsuitje treed je binnen in de wereld van de recherche en probeer je te verplaatsen in de criminele denkwijze van criminelen. Het programma bestaat uit meerdere onderdelen waardoor je aan het einde van de dag alle kneepjes van het vak onder de knie hebt. Dit programma is het uitje voor een echte winter- of regendag. Ga jij de uitdaging aan?

Programma Criminal Minds Groepsuitje

Treed binnen in de wereld van de recherche en probeer je te verplaatsen in de criminele denkwijzen van criminelen. Bekwaam je in de verschillende facetten van het rechercheren, maar bereid je ook voor op eventuele boobytraps. Durf jij het aan?

13.00 uur
Jullie worden ontvangen in ons restaurant met een warme consumptie.
Vervolgens gaan jullie je voorbereiden op de zoektocht naar vermiste personen die jullie later op de dag gaan ondernemen.

13:30 uur
Alvorens jullie de zoektocht gaan beginnen, worden eerst nog andere skills van het politiewerk getraind. U heeft de keuze uit:
- Een gevechtstraining (Arrow battle) 45-60 minuten
- Surveilleren door de omgeving (Weerribben-challenge) 150 minuten + € 5,00 p.p.
- Bom ontmantelen (VR game The Bomb) 45-60 minuten

14:15/30 uur
Even bij komen onder het genot van een drankje (excl.) 
Na dat jullie weer op adem zijn gekomen, ontvangen jullie de eerste opdracht als begin van de zoektocht. Aan de hand van een whatsapp bericht met aanwijzingen gaat u (op eigen gelegenheid) naar het vermoedelijke plaats delict (De Slager van Oldemarkt). Op locatie hebben jullie 60 minuten de tijd om onderzoek te doen. Lukt het je niet binnen 60 minuten buiten te staan, val je in handen van de Slager van Oldemarkt

16:45 uur
Bij terugkomst kunnen jullie alle ervaringen evalueren tijdens het 3-gangen Chef sharing menu in ons restaurant (exclusief drankjes).

Meer dan een dagje uit

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan een grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, bieden wij u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.