City Tour – Stadswandeling in Den Bosch

Bij deze City Tour – Stadswandeling in Den Bosch is inbegrepen:

  • Enhousiaste gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Duur van de rondleiding: 2 uur

Prijzen:
10 – 14 personen € 19,50 p.p. incl. BTW
Vanaf 15 personen € 16,50 p.p. incl. BTW

Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Variatie op de tocht:

Misschien per fiets of step een rondleiding door het prachtige \’s-Hertogenbosch? Of per solex of scooter door de omgeving van \’s-Hertogenbosch touren? Alles is mogelijk, vraag ons naar de opties.

De prijs van deze City Tour in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

City Tour Den Bosch

Leer Den Bosch kennen van A tot Z onder leiding van een zeer ervaren gids. Die laat u alles zien en horen over het oude Oeteldonk, de prachtige historische monumenten en het boeiende verleden. Tussendoor even een drankje doen en weer verder want Den Bosch heeft zoveel moois te ontdekken.

Programma:

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische plekken waar een belangrijk verhaal over te vertellen is. We lopen langs de grote St. Janskathedraal en richting de vestingwerken die nog zo goed behouden zijn. Verhalen over het ontstaan van de fameuze Binnendieze die nu onder de stad door meandert en anekdotes over de beroemde stadsschilder Jheronimus Bosch. Onderweg genieten we even van het stadsleven op een zonnig terras of in een echt Oeteldonks café. Aansluitend kunt u eventueel het Noord-Brabants museum bezoeken waar verschillende tentoonstellingen te bewonderen zijn, bijvoorbeeld over de vestingwerken die de beste bewaarde van Europa genoemd mogen worden, schilderijencollecties van Bruegel, Van Gogh en nog veel meer! Geniet van deze bijzondere City Tour Den Bosch en beleef Den Bosch van A tot Z!

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    Kei leuk uitje. Ook de gids was hartstikke leuk. Allemaal bedankt hiervoor.