Busarrangement in Raalte – Kom samen met uw gezelschap een dag genieten inclusief vervoer

Dit busarrangement met Oud Hollandse spellen is inclusief:

  • Ontvangst op de locatie met koffie, thee en wat lekkers
  • Oud Hollandse spellen op de locatie
  • Spelbegeleiding
  • Heerlijke lunchtafel voor uw groep

Prijs: € 47,50 p.p. op basis van 25 personen

De prijs van dit busarrangement met Oud Hollandse spellen in geldig tot 31 december 2023.

Feestlocatie in Raalte

Een bezoek aan ons bedrijf is meer dan de moeite waard, want wij hebben heel veel te bieden en uitzonderlijk veel mogelijkheden. Wij beschikken over meerdere zalen met diverse functionaliteiten, dat maakt dat u voor elke gelegenheid van een activiteit tot zakelijke bijeenkomst bij ons terecht kunt.

Wij heten u van harte welkom en verrassen u graag met de vele mogelijkheden die wij bieden. Feesten, partijen en activiteiten worden door ons tot in detail verzorgd. Wij denken op alle fronten mee, zodat het u aan niets ontbreekt. Voor elke activiteit bedenken wij de juiste invulling. Wij houden rekening met uw wensen en spelen in op de laatste trends.

Oud Hollandse Spellen

Kunt u ze nog? De Oud Hollandse spellen met als voorbeeld koekhappen, sjoelen, spijkerpoepen, blik gooien, zaklopen, ezeltje prik etc.

In een tijd van computergames en social media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Voor ieder wat wils met deze Oud Hollandse spellen. Ideaal voor uw familiefeest of familiebijeenkomst. Ga de fanatieke strijd met elkaar aan!

Busvervoer naar Raalte

Deze dag maken wij graag compleet voor u met busvervoer van en naar de locatie. U wordt opgehaald bij een afgesproken opstapplaats bij u in de buurt. Vanaf hier brengt de chauffeur u naar de locatie in Raalte waar jullie gaan genieten van de diverse spelletjes en heerlijk eten. Na deze leuke dag brengt de bus u natuurlijk ook weer terug naar de vertrekplek.