Met uw bedrijf op stap met een Walking Dinner in Amsterdam

Bij dit arrangement is inbegrepen

 • Genoemd programma

Prijs:

 • 10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
 • 15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
 • 30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Min. aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Met uw bedrijf op stap met een Walking Dinner in Amsterdam

Een nadeel van lekker lang tafelen kan nog wel eens gezocht worden in de rug. Huh denkt u? Jaja, we zeggen het misschien wat vreemd, maar wat we bedoelen is dat het nog wel es voorkomt dat de stoelen in een restaurant er voor kunnen zorgen dat de rug gaat tegenwerken en het avondje uit noodgedwongen wordt beperkt.

Het arrangement

Holland Tour Guides denkt natuurlijk met u mee en heeft een geweldige oplossing gevonden voor dit probleem: het Walking Dinner! We nemen u mee voor een heerlijk driegangen diner, maar wel in 3 verschillende restaurants verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam! Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam, op weg naar de volgende gang in het volgende restaurant. Op deze manier ziet u een aantal bijzondere kenmerken van Mokum, hoort u fantastische anekdotes en verteert u uitstekend spijs!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00- 20.00 Wallen Tour 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht 21.00 - 22.00 Jordaan / Grachtengordel Tour 22.00 - 22.30 Nagerecht

Arrangement beoordelingen

8.8
Superb
4 reviews
 • 10
  Anoniem

  Walking Dinner Amsterdam was een geslaagde avond. De rondleiding met de gids was leuk & informatief, het eten & drinken was goed. De internationale gasten hebben een gezellige avond gehad, en hebben een heel goede indruk van Amsterdam (NL) gekregen.

 • 7
  Marjolein

  Afgelopen vrijdag met het team als bedrijfsuitje de Walking Dinner in Amsterdam gedaan. Helaas kon niet iedereen erbij zijn, maar het aantal kon gelukkig nog gewijzigd worden. Wat wel jammer was, is dat we in twee groepen werden opgedeeld, terwijl we maar met 20 man waren. De rondleiding zelf was wel erg leuk. Wat betreft het eten zijn er wel verbeterpunten. Zo was er geen vegan dessert terwijl dit van tevoren wel was aangegeven en mogelijk zou zijn. Ook was ineens een vooraf gekozen soep niet meer beschikbaar. Al met al wel een leuke ervaring!