BBQ workshop met de Rolls Royce onder de barbecues

Bij deze BBQ arrangement is inbegrepen:

 • Chefs leren jou alles over barbecueën
 • Bereiden van gerechten op de Rolls Royce onder de barbecues
 • Genieten van de gemaakte BBQ gerechten

Prijs: € 57,50 p.p exclusief dranken bij een minimale deelname van 8 personen. 

De BBQ workshop wordt gegeven tussen mei en september. 

De prijs van deze BBQ workshop is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

BBQ workshop in Doetinchem!

Ga zelf aan de slag met de Rolls Royce onder de barbecues: de Oklahoma Joe. De chefs leren jullie van alles over barbecueën. Van de beste temperatuur beheersen tot aan het weten wat de juiste garing is. Na heerlijke gerechten bereid te hebben op de barbecues moet uiteraard geproefd worden.

De kookworkshop

Treed in de voetsporen van een echte chef tijdens de workshop. U krijgt de recepten en ingrediënten aangereikt en gaat vervolgens zelf aan de slag. U zult moeten proeven, tellen, rekenen, inschatten, voelen en ruiken. U zal worden beoordeeld door de rest van het team. In de buurt is altijd een chef aanwezig waar u raad aan kunt vragen. 

Om een optimale kookbeleving te kunnen creëren wordt er een minimum van 8 tot een maximum van 16 personen gehanteerd. Een 3-gangenmenu wordt gekookt bij een groep van 8 tot 12 personen. Wanneer de groep bestaat uit 13 tot 16 personen bereidt u een 4-gangenmenu. De BBQ workshop duurt 3,5 uur waarvan u 1,5 tot 2 uur aan het barbecuen bent. De BBQ workshop kunt u iedere dag op elk gewenst tijdstip tussen 12.00 en 20.00 uur (aanvangstijden) reserveren.

Gerechten en dranken

Tijdens de BBQ workshop kunt u onderstaande gerechten bereiden:

 • Zalm
  Jack Daniels / Gemarineerde venkel
 • Beercan Chicken
  Lavendel/ Honing/ Rozemarijn
 • Hasselback Potato
  Droge worst / Creme Fraiche
 • Sukade
  Spitskool / Ansjovisboter
 • Ali 61
  Burger/ Pickles / Brioche/ Suikersla

Dranken

Bij de prijs van € 57,50 zijn de dranken niet inbegrepen. De dranken kunnen gefactureerd worden op basis van nacalculatie of afgekocht worden. Wanneer u kiest voor afkoop dranken dan kunt u dranken nuttigen van Hollands assortiment. Onder Hollands assortiment vallen de dranken: bier, wijn en frisdrank en koffie of thee na het diner. De kosten van afkoop dranken tijdens workshop en diner zijn € 27,50 p.p (exclusief een eventuele naborrel).