4 dagen kerst vieren in het centrum van Giethoorn – Met kerstgourmet in uw lodge

Dit 4-daags Kerstarrangement in Giethoorn is inclusief:

  • 3 Overnachtingen in een waterlodge (4 of 6 persoons)
  • Een gedekte tafel in kerstsfeer bij aankomst
  • 1x een kerstgourmet
  • 1x een uitgebreid kerst ontbijt in uw lodge of in ons restaurant
  • Schoonmaakkosten, toeristenbelasting, bedlinnen en servicekosten

Prijs: vanaf € 210,00 p.p. op basis van 4 personen.
Kinder prijs op aanvraag

De prijs op basis van 2 personen is vanaf € 350.00 p.p.

Optioneel erbij te reserveren:
– Kerstbrunch € 29,50 p.p.
– Kerstdiner € 42,50 p.p.
– High wine/beer  € 24,00 p.p. 

De prijs van dit 4-daagse Kerstarrangement in Giethoorn is geldig met aankomst op 24 december 2022.

4 dagen kerst vieren in Giethoorn

Sfeervol kerstvieren en in hartje Giethoorn. Geniet in uw eigen lodge van heerlijke kerstdagen. Bij aankomst is de tafel al gedekt in kerstsfeer. Maak een heerlijke wandeling door Giethoorn en warm op in uw eigen lodge. Op kerstavond verzorgen wij een heerlijke gourmet in uw accommodatie en u kunt 1ste of 2de kerstdag aanschuiven bij het uitgebreide kerstontbijt. Breng uw kerstdagen door in het centrum van Giethoorn.

Kerst vieren in Giethoorn in uw eigen lodge

Beleef Giethoorn.... In het hartje van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u ons vakantiepark aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met een gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Dit prachtige park tussen het water heeft voor 4 tot 12 personen vakantiehuizen en chalets verspreid over 4 landtongen.

Burgers & Grill

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.