3-daags Wild arrangement in de Achterhoek – Dineren, genieten en overnachten

Bij dit 3 daags Wildarrangement is inbegrepen:

 • Bij aankomst een glas Glühwein
 • 2 Overnachtingen
 • 2x Een heerlijk ontbijtbuffet
 • Op de 1e avond heerlijk 3-gangen wildmenu De Jager
 • Op de 2e avond het bijzonder 4-gangen wildmenu Partout
 • Koffie en thee faciliteiten op de kamer
 • Wandelroute door de prachtige omgeving

Prijs: vanaf € 199,00 p.p. op basis van 2 personen op een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 3-daags Wildarrangement is geldig  tot en met 31 januari 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Wild eten in een Landhotel in een rustige omgeving

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige natuur kunt u bij ons schuilen voor het gure herfstweer. 2 Avonden culinair genieten van heerlijke wildmenu's met bijpassende wijnen. Samen 3 dagen ontspannen in dit hotel waar alles voor u verzorgd wordt!

De kamers

Het Landhotel is gevestigd in een 19de-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk en vlakbij het natuurgebied het Elger. Het Landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers in ons hotel zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij.

Prachtige omgeving

Wandelschoenen paraat? U kunt heerlijk onbekommerd wandelen in Almen en omgeving door bossen, langs rivier de Berkel, door gebieden die veelal in beheer zijn van Natuurmonumenten zoals de Velhorst, het Grote Veld en het Walien. In de schemering kunt u herten bij de bosrand zien. Neem uw eigen fiets mee, of wilt u er een huren? U kunt vanaf het hotel dwalen door de bosrijke omgeving. Ook zijn er verschillende routes om te volgen, de Staringroute, de achtkastelenroute, of gewoon de pedalen rond en u zit via prachtige binnenwegen in een half uur in de stad Zutphen of Lochem op het terras.

Service: Gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die u via internet kunt uitstippelen en middels borden kunt volgen. Tevens bieden wij verschillende fiets- en wandeltochten aan in het hotel.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  Prima kamer. Prima, degelijk eten en drinken. Gastvrije mensen. Prachtige omgeving. Kortom een uitstekend verblijf!