3-daags Kerstarrangement in Zeeland met heerlijke kerstdiners

Bij dit 3-daagse Kerstarrangement in Zeeland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en kerstlekkernij
  • 2 Overnachtingen
  • 2 x Een uitgebreid ontbijt
  • Voorafgaand aan de diners een heerlijke amuse met glas bubbels
  • 1 x Een heerlijk 3-gangen kerstdiner op Kerstavond
  • 1 x Een luxe 5-gangen kerstdiner met live muziek op Eerste Kerstdag
  • Busreis naar Brugge waar u de kerstmarkt kunt bezoeken
  • Route voor een winterse wandeling en bij terugkomst een heerlijke kop soep
  • Per kamer ontvang je bij vertrek een fles speciaal geselecteerde bubbels

Let op! Bij aankomst op 24 december heeft u een 3-gangen kerstdiner op Kerstavond en bij aankomst op 25 december ontvangt u een 4-gangen kerstdiner op 2e Kerstdag

Prijs: vanaf € 229 p.p. op basis van een 2-persoonskamer comfort met bad.

  • Prijs exclusief tax & handling fee: € 2,00 p.p.p.n.

Dit arrangement is geldig met aankomst op 24 of 25 december 2020.

3 Dagen

Kerst in Zeeland

Met dit Exclusieve Kerstarrangement geniet u in ons volledig in kerstsfeer gehulde hotel van heerlijke kerstdiners, uitgebreide ontbijtbuffetten en andere leuke extra’s. Tijdens uw verblijf voeren luxe, comfort en ontspanning hoe dan ook de boventoon. Bij dit **** Hotel in Zeeland bent u verzekerd van een sfeervolle kerst.

Het hotel en de kamers

Het hotel is uitermate geschikt voor culturele uitstapjes naar Brugge en Knokke, maar ook uitwaaien op het strand van Cadzand behoort tot de mogelijkheden. Fietsen en wandelen doet u in de nabijgelegen Zwarte Polder en het unieke natuurgebied Het Zwin. Het hotel beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd verblijf, waaronder een gastronomisch restaurant en een gezellige lounge.

Het hotel beschikt over 64 stijlvol ingerichte kamers.
De 2-persoonskamer comfort met bad is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en toilet, radio, televisie, radio en telefoon. Het hotel beschikt over draadloos internet.

De 2-persoonskamer comfort aangepast is speciaal aangepast aan de wensen voor minder valide gasten. De kamer is voorzien van een badkamer met aangepaste douche en toilet, televisie, radio en telefoon. Het hotel beschikt over draadloos internet.

De 3-persoonskamer comfort met bad is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en toilet, televisie, radio, comfortabele boxspring bedden, telefoon. Het hotel beschikt over draadloos internet.

De 2-persoonskamer deluxe met bad is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een badkamer met bad en toilet, comfortabele bedden, televisie, radio en een telefoon. Het hotel beschikt over draadloos internet.

De kleine 2-persoonskamers zijn voorzien van badkamer met bad of douche en toilet, televisie, radio en telefoon. Het hotel beschikt over draadloos internet.

Eigen wellness in het hotel

Na een lange dag kunt u ontspannen in Beauty & Wellness Center Essence of Wellness. Dit Wellness Center beschikt over een sauna en Turks stoombad.

De sauna (enkel voor privégebruik) is geopend van 8.00 tot 22.00 uur en dient gereserveerd te worden bij de receptie voor 17.00 uur.

Faciliteiten

In het sfeervolle restaurant Johan Hendrik kunt u genieten van een uitgebreide lunch of een smaakvol diner. Het restaurant is klassiek ingericht in de stijl van Louis XIV. Culinaire liefhebbers zullen verrast zijn door de originele gerechten op de menukaart. Het keukenteam zorgt met passie voor de juiste samenstelling en bereiding van heerlijke, gezonde en seizoensgebonden maaltijden. Na het diner kunt u nog een afzakkertje drinken in de gezellige kelderbar of nagenieten in de bibliotheek met open haard. 

Het hotel is uitermate geschikt voor culturele uitstapjes naar Brugge en Knokke, maar ook uitwaaien op het strand van Cadzand behoort tot de mogelijkheden. Fietsen en wandelen doet u in de nabijgelegen Zwarte Polder en het unieke natuurgebied Het Zwin.