Single Post

Madurodam

In Madurodam kunt u ontdekken waar Nederland groot in is. Madurodam is een stad vol met miniaturen, doe-dingen en attracties.

De allerkleinsten kunnen ravotten in de speeltuin of spelen met water. Bovendien kunnen zij een 3D-scan maken en hun ogen uitkijken bij de allerkleinste kermis van Nederland. Beleef samen met uw familie een geslaagde dag uit in Madurodam. U kunt de Hollandse roots van New York beleven, maar ook een balletje trappen. Of ontdek de geschiedenis van Nederland.

U kunt Madurodam ook bezoek met uw geliefde of vrienden. U kunt onder meer de architectonische hoogtepunten en prachtige bloemen bewonderen. Of maak kennis met oorlogsheld George Maduro. Kortom in Madurodam is veel te zien, te doen en te beleven.

Restaurants

Restaurant Taste of Holland: in het restaurant kunt u de gehele dag terecht voor een lekker tussendoortje, verse lunch of een warme (avond) maaltijd. U heeft vanuit het restaurant een prachtig uitzicht over de haven. Het restaurant biedt onder andere ijsjes, warme dranken, gebak, luxe belegde broodjes, verse sapjes, huisgemaakte soepen en warme (avond) maaltijden aan.

Panorama Café: het Panorama Café ligt tussen de speeltuinen in. Vanuit het café heeft u een fantastisch uitzicht over het park. U kunt in het Panorama Café genieten van een ijsje, warme drank, gebak, luxe belegde broodjes, salades, verse sapjes en alcoholische versnapering. Heeft u zin in een lekkere hap? Kom naar de dichtbij zijnde SnackCorner voor een lekker patatje en een snack.

Shop

Wilt u een blijvende herinnering aan Madurodam of een leuk souvenir voor een vriend of vriendin? Breng dan een bezoek aan de shop. U vindt in de shop originele, typisch Nederlandse souvenirs. Gaat u voor klompjes of delfts blauwe tegeltjes?

Tarieven

Een bezoek aan Madurodam staat binnenkort op de agenda. Bestel uw tickets op www.madurodam.nl. Bent u van plan om Madurodam meerdere keren per jaar te bezoeken? Bestel dan één van de abonnementen via de website.

Openingstijden

De actuele openingstijden van Madurodam kunt u bekijken op www.madurodam.nl.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Madurodam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit heel Nederland. U kunt eenvoudig Madurodam bereiken vanaf station Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Binnen 10 minuten bent u met de tram of bus vanaf Den Haag Centraal bij Madurodam.

Stap in de trein naar Den Haag Centraal of Den Haag Hollands Spoor. Vanaf beide stations is er een directe verbinding naar Madurodam. U kunt tram 9 nemen richting Scheveningen Noord of richting Madurodam of neem bus 22 richting Den Haag, Duindorp. Stap uit bij de halte Madurodam.

Auto:
Vanuit Den Haag centrum (A12, A4): volg de borden Madurodam tot aan de oprit van het Hubertusviaduct. U rijdt daar rechts het viaduct op. Vervolgens blijft u rechts rijden en neemt de eerstvolgende afrit richting Madurodam. U slaat beneden aan de afrit linksaf (onder het viaduct door) en vindt het parkeerterrein aan uw rechterhand.

Vanuit Wassenaar/ Amsterdam (A44/N44, A4): rijd richting Madurodam via N14 richting Scheveningen, eindigend op het Hubertusviaduct. Rechts rijdt u het viaduct op. U blijft rechts rijden en neemt de eerstvolgende afrit richting Madurodam. U slaat beneden aan de afrit linksaf (onder het viaduct door) en u vindt het parkeerterrein aan uw rechterhand.

Locatie

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Tel: +31 70 41 624 00
E-mail: info@madurodam.nl
www.madurodam.nl