Workshop glassieraden maken met een hotpot

Bij deze workshop is inbegrepen:

  • Begeleiding 
  • Materialen 
  • Koffie/ thee en iets lekkers

Prijs: vanaf € 34,95 op basis van minimaal 4 personen

De prijs van deze workshop is geldig tot en 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Workshop glassieraden maken

Tijdens deze workshop krijgt u informatie over de technieken en mogelijkheden voor de HotPot, het maken van glassieraden. U kiest zelf de kleuren en snijdt en knipt het glas op maat voor uw sieraad. De workshop is erg praktijk gericht. U gaat direct aan de slag met het maken van uw eerste sieraad. In totaal maakt u 2 sieraden die u aan het einde van de workshop mee naar huis neemt.

Wat is Hotpot?

De HotPot is een klein potje dat in de magnetron geplaatst wordt en waarmee je glas kunt smelten (het zogeheten “fusen”). Zo versmelt je op een eenvoudige, veilige en vooral goedkope manier de mooiste colliers, oorbellen en andere sieraden in elkaar! Glasfusing is nu voor iedereen bereikbaar. Je hoeft geen grote, dure glasoven aan te schaffen alleen een HotPot, HotPot gereedschappen, materialen en een magnetron. Iedereen kan het! HotPot glasfusing is leuk en betaalbaar. Alle materialen en gereedschappen zijn ook bij ons verkrijgbaar via de webshop of in ons atelier.

Demonstratie of workshop op locatie:

Het is ook mogelijk dat wij bij u thuis of bedrijf een demonstratie komen geven of dat wij op locatie een workshop geven. Denk hierbij aan een extra aandachtstrekker voor een open dag of als extra workshop in uw buurthuis. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.