Wijn en spijs arrangement – Culinair bedrijfsuitje in Giethoorn

Dit Culinaire Wijn en Spijs arrangement is inclusief:

  • Een welkomstcocktail met amuse
  • Een heerlijke wijnproeverij
  • Keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen diner

Prijs op basis vanaf minimaal 15 personen:
€ 62,50 per persoon (3-gangen diner)
€ 67,50 per persoon (4-gangen diner)
€ 78,50 per persoon (5-gangen diner)

De prijs van dit Culinaire Wijn en Spijs arrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Culinair genieten - Wijn en Spijs in Giethoorn

Ervaar een onvergetelijke culinaire verwennerij samen met uw team, collega's of relaties in het betoverende waterdorp Giethoorn, een van de mooiste waterdorpen van Nederland. Laat u onderdompelen in de sfeer van dit idyllische dorp terwijl u geniet van heerlijke gerechten en drankjes. Of u nu wilt proeven van lokale specialiteiten, gastronomische hoogstandjes wilt ervaren of gewoonweg wilt genieten van de gezelligheid, Giethoorn biedt een scala aan culinaire mogelijkheden die aan al uw wensen voldoen.

Het programma:

Bij aankomst in het betoverende Giethoorn wordt u hartelijk ontvangen in een privéruimte, die exclusief voor uw gezelschap is gereserveerd. Uw culinaire ervaring begint met een warm welkom, waarbij u geniet van een verfrissende welkomstcocktail en een smaakvolle amuse. 

Vervolgens wordt u meegenomen op een boeiende reis door de wereld van wijnen. Tijdens een uitgebreide wijnproeverij leert u meer over verschillende druivensoorten, smaken en aroma's, begeleid door deskundige uitleg van een sommelier. Laat uw zintuigen prikkelen terwijl u geniet van de verschillende wijnselecties.

Na de wijnproeverij wordt u uitgenodigd om aan tafel te gaan voor een culinaire beleving. U heeft de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen diner, dat geheel naar uw wensen kan worden samengesteld. Laat u verrassen door de creatieve en smaakvolle gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. De chef-koks staan klaar om uw smaakpapillen te verwennen en een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.