Wie wint de Tv-challenge bij het Personeelsfeest IJskoud de beste

Dit feestprogramma in Giethoorn is inclusief:

  • Snert met roggebrood
  • Hapjes
  • Boerenkool met worst
  • Winterwandeling
  • Tv-challenge
  • Onbeperkt drinken van 20.00 uur t/m 24.00uur(exclusief buit. gedistilleerd)

Prijzen:

Bij 40-70 personen Compleet programma € 69.50 p.p.
Bij 70-90 personen Compleet programma € 65.00 p.p. 

De prijzen van dit themafeest in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2023 en mogelijk van oktober tot en maart.

Wie wint de Tv-challenge bij het Themafeest IJskoud de beste

Een echte ouderwets gezellig winteravond die begint met een stevige kop snert met roggebrood in de in winterse sferen verkerende Rietstulp.. Aansluitend gaat u een winterwandeling maken van ongeveer een uur, waarbij u onderweg ook een winterpuzzel oplost. Bij terugkomst is er voor iedereen een bord boerenkool met worst. Daarna gaan we weer terug in de tijd waarbij iedereen gezellig met de natte haartjes op de bank zat op zaterdagavond. De groep wordt in tweeën gedeeld en gaat de tv-challenge beginnen. In verschillende rondes worden diverse shows en tv-programma’s aangedaan en strijdt u samen in de verschillende spelvormen om de Rietstulp tv-challenge beker. Tijdens de avond worden er diverse warme en koude hapjes geserveerd en kunt u onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar.

Het programma:

17.30 uur Ontvangst met snert en roggebrood 18.15 uur Winterwandeling met winterpuzzel 19.15 uur Boerenkool met worst 20.00 uur Aanvang Tv-challenge 24.00 uur Geschat einde