Weekendje weg aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug met bezoek aan Huis Doorn

Bij dit Weekendje weg aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug is inbegrepen:

  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 1x lunchpakket voor twee personen
  • Toegangsbewijzen voor Huis Doorn

Prijs: vanaf € 119,75 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Weekendje weg aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendje weg aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug

Dit hotel is gelegen aan de hand van aan de rand van de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. U wandelt zo vanuit ons hotel het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in. Geniet van de leukste wandelroutes. Bij dit arrangement zit ook een entree ticket voor Huis Doorn inbegrepen

Overnachten in een luxe hotelkamer

Luxe kamers: De luxe kamers zijn voorzien van een heerlijk ligbad, een aparte ruimte douche en een apart toilet, lits jumeaux bedden van 210 x 180 cm, een bureau met telefoon en internetaansluiting, LCD televisie, kluisje, een comfortable zithoek met 2 stoelen en koffie en thee faciliteiten.

Suites: De (bruids)suites zijn zeer ruim van opzet en hebben prachtig uitzicht op de landelijke en bosrijke omgeving. Luxe faciliteiten zoals een groot 2-persoons bubbelbad, ruime ronde 2-persoons douche, 2 persoonsbed (210 x 180 cm), zithoek met open  haard en brede LCD televisie met dvd speler.

Mindervalide kamers: De mindervalide kamers hebben brede deuren, voldoende ruimte voor een rolstoel, lits jumeaux bedden van 210 x 180 cm, een bureau met telefoon en internetaansluiting, LCD televisie, kluisje, een comfortable zithoek met 2 stoelen en koffie en thee faciliteiten. De aparte badkamer is voorzien van een (zit)douche, ligbad en toilet.

Niet alleen de mindervalide kamers, ook de rest van het hotel (inclusief de lift) is rolstoelvriendelijk.

Heerlijk dineren

In ons Bosrestaurant serveren wij heerlijke gerechten met een mooie presentatie. De keuken is Frans/Nederlands georiënteerd. Biologisch en gezond koken staat hoog in het vaandel. Na een actieve dag mountainbiken doet u hier weer energie op.