Wandelen vanuit uw suite in een schitterende Buitenplaats in het Heuvelland

Bij dit 4-daags Wandelarrangement in Margraten is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen in een luxe Suite met panoramisch uitzicht
  • Mogelijkheden om al wandelend de omgeving te ontdekken
  • Gratis WiFI
  • Gratis parkeren

Prijzen:
Maandag t/m donderdag vanaf € 142,50 p.p. op basis van een 2-persoonsbezetting in de luxe Suite.
Vrijdag t/m zondag vanaf € 172,50 p.p. op basis van een 2-persoonsbezetting in de luxe Suite.

Exclusief
Schoonmaakkosten à € 35,00 per verblijf
Toeristenbelasting à € 1,35 p.p.p.n.

De prijs van dit 4-daags Wandelarrangement in Margraten is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Geniet van een heerlijk Wandelarrangement in het Heuvelland

Heerlijk overnachten in een luxe suite kan bij deze prachtige buitenplaats in Margraten. De buitenplaats is gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland in een schitterend landschap om al wandelend te ontdekken! Maak een mooie wandeling en rust na een actieve dag uit in uw luxe suite. Vanuit uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht op de paarden in de wei.

Overnachten in een luxe suite

De suites hebben een terras dan wel een groot balkon. De inrichting is sfeervol met rustiek eiken vloeren en balkenplafonds.

De indeling van de suites is vrijwel identiek. Iedere suite heeft een royale living met ontbijtkeuken en een tv, een slaapkamer met comfortable Swiss Sense bedden en een tv en een volledig ingerichte badkamer met toilet, inloopdouche en bad. In alle vertrekken is gratis WiFi beschikbaar.

De suites op de begane grond beschikken over een eigen terras. De suites op de 1e verdieping hebben een balkon met een prachtig vergezicht over het Zuid-Limburgse heuvelland.

U kunt zelf het ontbijt verzorgen in uw eigen daarvoor volledig toegeruste ontbijtkeuken met koelkast, vaatwasser, magnetron, kleine bakoven voor broodjes e.d, kookplaatje, koffie en thee faciliteiten.

Te voet de omgeving ontdekken

De buitenplaats is rustig gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Uniek is de centrale ligging op het plateau van Margraten op korte afstand van de doorgaande route Maastricht naar Aken. U heeft hier een perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de vele trekpleisters in Zuid-Limburg en directe omgeving. Met het bourgondische Maastricht in de directe nabijheid, waar bijna wekelijks wel evenementen georganiseerd worden. Te denken valt aan de concerten van Andre Rieu, kunstbeurs Tefaf, Preuvenemint, musea bezoek en Jumping Indoor Maastricht.