Wandelen in het mooie Montferland – 4 daags wandelarrangement

Bij dit 4-daagse wandelarrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met een kopje koffie of thee
 • 3 Overnachtingen
 • 3x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x Een 4-gangen keuze menu
 • Wandelroutes van de omgeving

Prijs: € 244,75 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs op basis van een single kamer € 274,75 p.p.
Prijs op basis van een 2-persoonskamer voor alleen gebruik € 376,00 p.p.

De prijs van dit 4-daagse Wandelarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

4 Dagen genieten van een Wandelarrangement in Montferland

Prachtige bossen met heel veel wandelmogelijkheden, een gastvrij hotel en lekker eten. Dan is dit 4-daagse Wandelarrangement precies goed! Vanuit het hotel wandelt u zo de natuur in en er liggen ook schitterende bossen in de omgeving om verschillende wandelroutes te lopen en ook kasteelstad 's-Heerenberg is een aanrader om heerlijk te wandelen.

Het hotel

Dit hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al wandelend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Maar u kunt ook lekker in het hotel blijven, onderuitgezakt met een goed boek en/of met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van dit hotel.

Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelijk

Tijd om te wandelen

Wilt u een echte wandeluitdaging aan gaan? Loop dan de Montferlandse toppen wandelroute. Het bosrijke gebied waar dit hotel is gevestigd kent maar liefst 18 heuvels. De toppen zijn aan elkaar verbonden door een wandelroute van 34 kilometer veelal, door het bos en grensoverschrijdend zelfs 42,5 kilometer. De route is voorzien van bebording met knooppunten waardoor de route in delen is te lopen. Als geoefende wandelaar komt u zeker aan uw trekken met deze schitterende wandelroute. De Toppen Wandelroute is bij de receptie verkrijgbaar.

Ontdek het Montferland te voet

Een lang weekend of midweek om te wandelen in het Monferland en de Achterhoek. Zeddam en omgeving beschikt over één van de mooiste stukjes natuur van Nederland. Dit hotel is het perfecte startpunt voor mooie wandeltochten. Het gebied is uitgeroepen tot beste wandelregio van Nederland.

Het hotel ligt aan de rand van het heuvelachtige Montferland. Een plek om heerlijk te wandelen maar ook fietsen is hier absoluut een aanrader. Lekker winkelen kunt u in Doetinchem, Arnhem of het Duitse Bocholt Doesburg, Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam.

Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 7
  Ben Oudhuis

  Het hotel was goed. Goede kwaliteit bij het ontbijt en het diner; goede bediening en goede dienstverlening bij de receptie. Huur fiets ging eenvoudig. Beschikbaarheid wandelroutes vond ik wat mager en had wat uitgebreider kunnen zijn.

 • 9
  Ine van de Rijke

  Een mooi hotel met heel erg vriendelijk personeel. Kamers schoon en groot genoeg. Het 4-gangendiner elke avond was subliem. Mooie gerechten, borden fraai opgemaakt. Een avond was het plotseling heel druk in het restaurant en hebben we lang moeten wachten op het eten. Vandaar net geen 10! De 8 andere wandelaars waren unaniem in de eindbeoordeling.