Wandelen door de Parel van Brabant met het 3-daags Wandelarrangement

Bij dit 3-daags Wandelarrangement in de Parel van Brabant is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een Make my Day Kamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Proeverij van speciale huisbieren
  • Een culinair 3-gangen diner op dag van aankomst
  • Fiets- en wandelroutes

Prijzen:
€ 189,- p.p. op basis van 2-persoons Make My Day kamer 
€ 269,- p.p. op basis van 1-persoons Just Me Kamer.
Exclusief Verblijfsbelasting € 2,10 per persoon per nacht.

De prijs van dit 3-daags Wandelarrangement in de Parel van Brabant is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Heeze en Heide natuurlijk - Wandelen in de natuur

Beleef de rijkdom van de Brabantse natuur vanuit dit sfeervolle landgoed, gelegen in Heeze, ook wel de Parel van Brabant genoemd! Ontdek de schoonheid van de Strabrechtse Heide en wandel door het grootste ven van Nederland of door het uitgestrekte heidelandschap. Een echt natuurrijk wandelweekend waarbij u er lekker te voet op uit gaat.

Slapen in alle rust

Onze 97 kleurrijke hotelkamers zijn divers ingericht. Uniek is de kunst op iedere kamer. Wat verrassend! Uiteraard zijn de kamers lekker comfortabel. Ze hebben ieder een prachtig uitzicht op het bos. Wat een omgeving! Zo kom je gemakkelijk tot rust na een intensieve dag, een heerlijk feest of uitgebreid diner. Je bent er even helemaal uit!

Na een heerlijke nacht staat een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet voor je klaar. Geniet van ambachtelijk brood, cereals, verse jus, een kakelvers eitje en heerlijke cappuccino van eerlijke koffie. ’s Middags geniet je van lekkere lichte lunchgerechten en tijdens het diner proef je in het restaurant of op een van de terrassen van pure smaakvolle gerechten.

In de buurt

Op enkele kilometers afstand ligt designstad Eindhoven met een rijk cultureel aanbod waaronder het Van Abbemuseum en Strijp-S met o.a. de Feel Good Market. En natuurlijk bekend om dance-events als Extrema Outdoor en internationale sportwedstrijden.

Wij hebben ook zelf een uitgebreid aanbod arrangementen en activiteiten. Actief, ontspannend, culinair of cultureel. Het kan allemaal!