Vriendinnenweekend nabij Nijmegen – Lekker Shoppen en Inclusief entree Bevrijdingsmuseum Nijmegen

Bij dit vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • 1 x entree voor Bevrijdingsmuseum Nijmegen
  • Informatiepakketje van de omgeving met fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijs: vanaf € 154,00 p.p. op basis van een luxe 2-persoonskamer met terras

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend nabij Nijmegen

Ben je op zoek naar een gezellig vriendinnenweekend? Het hotel is uniek gelegen op een prachtig landgoed en tussen de heuvels van Berg en Dal.

Kom slapen op dit prachtige landgoed in Berg en Dal en geniet van een gezellig weekend met je beste vriendinnen. In het arrangement is een entreekaartje voor het Bevrijdingsmuseum in Nijmegen inbegrepen, leuk om te combineren met een dagje shoppen! Het hotel is slechts enkele kilometers verwijderd van de bruisende stad Nijmegen.

Het hotel en de faciliteiten

Het hotel is gevestigd op een 19e-eeuws landgoed en beschikt over 57 ruime en comfortabele hotelkamers. De comfortabele hotelkamers zijn zo ingericht dat u geheel tot rust kunt komen. Voor wat inspanning kunt u per fiets de prachtige omgeving verkennen met onze fiets- en e-bikeverhuur.

Na een actieve dag kunt u plaatsnemen in het uitstekende à la carte restaurant. In het culinaire hart van het hotel is het heerlijk vertoeven onder het genot van een smaakvol diner. In de lounge met open haard komt u helemaal tot rust.

Kamers

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. 

De luxe tweepersoonskamer met terras is comfortabel en ruim ingericht. De luxe tweepersoonskamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreentelevisie, bureau met zitje en een eigen terras. De badkamer is ingericht met toilet en inloopdouche.

De junior suite is comfortabel en ruim ingericht. De junior suite beschikt over twee eenpersoonsbedden, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een bureau met zitje, flatscreentelevisie en een frans balkon. De badkamer is ingericht met toilet en inloopdouche.

De junior suite met terras is comfortabel en ruim ingericht. De junior suite beschikt over twee eenpersoonsbedden, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een bureau met zitje, flatscreentelevisie en een eigen terras. De badkamer is ingericht met toilet en inloopdouche. 

De executive suite is comfortabel en ruim ingericht. De kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, een slaapbank, flatscreentelevisie, een bureau met zitje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, en een frans balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, een inloopdouche met dubbele regendouche en een whirlpool. 

De executive suite met terras is comfortabel en ruim ingericht. De executive suite beschikt over twee eenpersoonsbedden, een slaapbank, flatscreentelevisie, een bureau met zitje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, en een eigen terras. De badkamer is ingericht met een toilet, een inloopdouche met dubbele regendouche en een whirlpool.