Vriendinnenweekend met fietsverhuur – Samen met vriendinnen genieten aan de Zeeuwse Kust

Bij dit Vriendinnenweekend met fietsverhuur is inbegrepen:

  • 2x Overnachting 
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Flesje prosecco 0,20 cl bij aankomst in de hotelbar
  • 1x Een dag fietsverhuur

Prijs per persoon

Hoofdgebouw: € 129,00 p.p.
Duinkamer: € 149,00 p.p.
Duinappartement: € 159,00 p.p.

Toeslag

Juli en augustus: € 25,00 p.p. 

De prijs van dit Vriendinnenweekend met fietsverhuur is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend aan de Zeeuwse kust

Wie wilt dat nou niet! Samen met uw beste vriendinnen een gezellig weekend beleven aan de Zeeuwse kust. Het weekend kan worden ingeluid met een flesje prosecco in de hotelbar. Trek uw mooiste kleding uit de kast en ga op stap in het bruisende Renesse. Stap de volgende morgen na het ontbijt op de fiets en ontdek Zeeland. 

Opladen voor een nieuwe dag

Het hotel heeft 78 kamers. Het Duinpark naast het hoofdgebouw telt 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla's. 

Hotelkamer: in de kamer kunt u heerlijk overnachten. De badkamer is voorzien van bad of douche en fohn. Vanuit bed kunt u televisie kijken. Mocht u gewekt willen worden dat kan door gebruik te maken van de wekservice. 

Duinkamer: in de kamer vindt u op de begane grond de living met openslaande deuren naar het terras of de veranda. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer en badkamer met inloopdouche. U kunt zowel in de living als op de slaapkamer televisie kijken. U slaapt in een bed met een topper. 

Duinappartement: het appartement is voorzien van een zit-en een slaapgedeelte. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en een separaat toilet. Overnacht u in een appartement op de begane grond dan heeft u een terras met uitzicht op het zwembad. Op de eerste verdieping hebben de appartementen een riant dakterras met uitzicht op het zwembad. 

Ontdek het bruisende Renesse en haar omgeving

Dichterbij de natuur kan haast niet! Het hotel ligt aan de duinen van Renesse (Zeeland), op slechts 300 meter van de strandovergang. In de directe omgeving en door de duinen zijn volop wandel-en fietsroutes. Bij de receptie kunt u de mooiste routes halen. Liever tennissen of golfen aan de Zeeuwse kust? Op 100 meter afstand vindt u de tennis-en midgetgolfbaan. Uitgaan, lekker eten en winkelen kunt u in het bruisende centrum van Renesse op slechts 750 meter afstand.