Vriendinnenweekend La Dolce Vita – Inclusief dagje scooter rijden in de Achterhoek

Dit La Dolce Vita vriendinnenweekend is inclusief:

 • Ontvangst met een glas champagne
 • 1x Een 9 impressies diner in restaurant Lokaal (bekroond met een groene Michelinster!)
 • 1 Overnachting
 • 1x Een live cooking ontbijt
 • 1 dag scooter huur

Prijs: vanaf € 205,00 per persoon op basis van een 2-persoons Lifestyle kamer.
Toeslag 1-persoonskamer is € 35 per kamer per nacht.

Wilt u met 3 of 4 vriendinnen op 1 kamer verblijven dan is dat mogelijk op een familiekamer. Voor deze kamer geldt er een toeslag van € 45,00 per kamer per nacht.

Het arrangement is te boeken vanaf 6 personen. Minder personen op aanvraag.
Geef bij uw reservering aan op welke dag u gebruik wenst te maken van de scooter huur.

Ook mogelijk op basis van een Dolce Vita XL:

 • Ontvangst met een glas champagne
 • 2x Een 9 impressies diner in restaurant Lokaal (bekroond met een groene Michelinster!)
 • 2 Overnachtingen
 • 2x Een live cooking ontbijt
 • 1 dag scooter huur

Prijs: vanaf € 270,00 per persoon op basis van een 2-persoons Lifestyle kamer.
Toeslag 1-persoonskamer is € 35 per kamer per nacht.

Wilt u met 3 of 4 vriendinnen op 1 kamer verblijven dan is dat mogelijk op een familiekamer. Voor deze kamer geldt er een toeslag van € 45,00 per kamer per nacht.

Het arrangement is te boeken vanaf 6 personen.
Geef bij uw reservering aan op welke dag u gebruik wenst te maken van de scooter huur.

De prijs van dit La Dolce Vita (XL) vriendinnenweekend in Doetinchem is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

La Dolce Vita in de Achterhoek

Het Italië gevoel in de Achterhoek… Met je haar in de wind scooter touren door deze mooie streek. De knooppuntenroutes brengen je onder andere naar Doesburg en Zutphen, stadjes met een prachtige historische stadskern. 
Super leuk uitje voor vriendinnen!

Het hotel & de kamers

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Waterpretkamer:
Kies je voor deze kamer dan ontkom je niet aan een goeie baddersessie! De grote badkamer is namelijk het middelpunt van de waterpretkamer. Of je nu kiest voor een infrarood sauna, een jacuzzi of een stoomdouche; het wellnessgevoel is hier ongekend!

Romantische kamer:
Een must voor romantici! Blikvanger in de kamer is de prachtige badkuip, uiteraard voorzien van heerlijk geurende producten. Verder hangt er verleidelijke kunst en beschikken een aantal kamers over een loft. Voor optimale romantiek bestel je een champagnepakket en/of een wellnesspakket bij de receptie!

Lifestyle kamer:
Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem, de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.

Extra informatie over het Scooter rijden:

LET OP extra informatie Scooter rijden:

 • De prijs is exclusief brandstof.
 • Iedere deelnemer krijgt een scooter met een volle tank mee en mag deze bij terugkomst weer bij Servicestation Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
 • Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.
 • Er wordt een borg van € 100 per scooter gevraagd, met een maximum van € 700,00. De borg wordt, indien de scooters onbeschadigd retour komen, binnen 5 werkdagen teruggestort.

Arrangement beoordelingen

8.8
Superb
39 reviews