Vriendinnen wellnessweekend op een Boerderij bij het 3 Strekenpunt in Gelderland

Bij dit Vriendinnen wellnessweekend in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • 1 Overnachting in een Luxe 2-persoonskamer
  • 1x Een uitgebreid streekproducten ontbijt van de Liemerse boerderijen
  • 2 Uur privégebruik van de sauna’s, jacuzzi en Turks stoombad
  • Lokale Proeverijplank (diverse warme en koude hapjes + 1 drankje)
  • Gebruik van badjassen, handdoeken en slippers
  • Onbeperkt bronwater in de wellness

Prijs: € 129,00 p.p. op basis van 2 personen in een Luxe 2-persoonskamer.

Optioneel bij te boeken:
Duo-Relax massage 50 minuten € 44,50 p.p.
Duo-Luxe massage 90 minuten € 72,50 p.p.

Extra nacht incl. onbijt € 99,00 voor 2 pers.

De prijs van dit Vriendinnen Wellnessweekend in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Ontspannen Vriendinnen Wellness Weekend in de Gelderse natuur

De B&B en prive wellness is gelegen op het 3 strekenpunt van de Veluwe, Liemers en de Achterhoek. Ze beschikken over alle ingrediënten voor een ontspannend verblijf. Zo kunt u genieten van diverse behandelingen in de massagesalon, maakt u kennis met de streekproducten en kunt u lekker ontspannen in onze wellnessfaciliteiten. Overnachten doet u in een luxe gastenkamer!

Massagesalon en Wellness

Bent u ook wel eens toe aan een relaxmoment? Wanneer u verblijft bij onze B&B komt u heerlijk tot rust in één van onze wellnessfaciliteiten. Daarnaast bieden wij verschillende massages aan. U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Duo-Relax massage van 50 of 90 minuten. Denk daarbij aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. Deze behandelingen zijn optioneel bij te boeken.

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, warmt u zich op in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad.

Tussendoor lekker lunchen of borrelen

Tijdens uw wellnessweekend maakt u ook kennis met verschillende streekproducten in de vorm van een lokale proeverijplank. Geniet van diverse warme en koude hapjes inclusief een drankje. U kunt genieten van deze proeverijplank in de  ontbijtzaal of bij mooi weer buiten in de diverse zitjes tussen de fruitbomen

Luxe gastenkamers

Extra lang verblijven? Boek dan een extra nacht in de luxe gastenkamer incl. streekproducten ontbijt bij je arrangement.

Kamertype De Veluwe (begane grond): met prachtig uitzicht richting de Veluwe, heerlijke boxspring (1.60×2.00), een zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en eigen luxe badkamer met stoom-douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Achterhoek (1e verdieping): met zitje, heerlijke boxspring (1.60×2.00), koffie/thee hoekje, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, dubbele wasbak en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.