Vriendinnen weekend arrangement in Giethoorn

Bij dit 3-daagse Vriendinnenweekend in Giethoorn is inbegrepen:

 • High Wine
 • Workshop naar keuze Sieraden maken, zeepkettingen maken, mozaïek, spiegel decoreren, visagie of manicure
 • Gourmet of barbecue
 • 1x Picknick
 • 2x Ontbijt
 • 1x Build your own Burger met side dish naar keuze 
 • 2 Overnachtingen
 • Sloep, 2 dagen vrij gebruik
 • Toeristenbelasting 
 • Schoonmaakkosten 
 • Servicekosten

Prijs: vanaf € 245,00 p.p. vanaf minimaal 4 personen.

De prijs van dit 3-daagse Vriendinnenweekend in een chalet aan het water in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Een heerlijk weekendje ontspannend met vriendinnen

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is het Vriendinnen weekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of  12-persoons lodge met elektrosloep, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten. Zo kunt u kiezen uit diverse creatieve workshops en workshops persoonlijke verzorging.

Heerlijk weekendje genieten in de natuur

Vrijdag
Vanaf 12.00 uur

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten en kunt u het dorp al gaan verkennen
Vanaf 15.00 uur zijn de sleutels beschikbaar en is er op ieder heel uur een uitleg van de bijbehorende fluistersloepen (van april t/m okt)

18.00 uur
High Wine in het restaurant.

Zaterdag

09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt bij uw lodge gebracht.
Tevens ontvangt u een picknick met vaarroute om er gezellig op uit te varen

18.00 uur
De dag zal u afsluiten met een gourmet of barbecue in uw eigen lodge 

Zondag
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt bij uw lodge gebracht.

11.00 uur
U wordt verwacht in het restaurant voor een creatieve workshop Sieraden maken, zeepkettingen maken, Cupcakes maken, Schilderen of Mozaïek of u kiest voor een workshop visagie of manicure.

13.00 uur
Stel als afsluiting van dit gezellige weekend zelf je luxe hamburger samen tijdens Build-your-Own-Burger in het restaurant

U kunt op zondag ook nog gebruik maken van de elektrosloep en u kunt op ieder gewenst tijdstip uitchecken.

Nostalgisch en waterrijk Giethoorn

U verblijft op Vakantiepark Giethoorn, gevestigd midden in de historische dorpskern van giethoorn. De lodges zijn modern ingericht, van alle luxe voorzien en liggen met het terras aan het water. Tevens ligt er een elektrosloep voor de lodge, waarmee u Giethoorn en haar omgeving kan gaan ontdekken. 

Van november t/m maart is het ook zeer zeker de moeite waard om Giethoorn te bezoeken. De elektrosloepen zijn dan helaas niet beschikbaar, maar wordt deze vervangen door eem rondvaart van 2 uur Giethoorn en omgeving.Hacked the Game + € 115,00 (min. 4 - max. 8 personen)
Lukt het jullie om de parkmanager te overtuigen van julliem onschuld en de identiteitssfraude binnen de 75 minuten ongedaan te maken?

The Bomb +€ 7,50 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!

Pubquiz +€ 7,50 p.p. 
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest
VR-Moorddiner in drie gangen + € 12,50 (upgrade op genoemde menu in het programma)
Probeer de moord met elkaar op te lossen door in een virtiuele wereld te stappen. Het spel wordt tijdens het Build-Your-Own-burger 3-gangen menu gespeeld. Met toeslag is het ook mogelijk te gaan voor het Giethoorn menu + € 20,00

Crazy Bingo + € 17,50 p.p. (min 10 pers)
Speel het Oer-Hollandse Biongo spel in een modern jasje. Stel je eigen Bingo kaartt samen, speel de diverse leuke, originele en hilarische rondes met leuke opdrachten en swingende vragen
Bubbel voetbal, Arrow Battle, Vlot bouwen (min. 10 prsonen) Prijs op aanvraag
Speel het hilarische bubbelvoetbal of neem het op tegen elkaar tijdens de Arrow Battle met pijl en boog of ga de uitdaging aan om met je team zo snel mogelijk ene vlot te bouwen


Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
2 reviews
 • 9
  Anoniem

  Het vriendinnenweekend was erg leuk, we hadden heel veel dingen voor weinig geld. Alles was geregeld en van te voren ook goede service. We hadden veel vragen maar konden altijd terecht en we werden altijd geholpen. zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

 • 8
  Joyce

  Een super leuk en gezellig arrangement!