Vriendinnen Shopping arrangement in Doetinchem – 3 dagen in Montferland

Bij dit 3-daags vriendinnenarrangement is inbegrepen:

Prijs € 155,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen per kamer.
Prijs tweepersoonskamer voor alleen gebruik: € 243,00 p.p.
Toeslag kamer met balkon of terras € 5,00 per kamer per nacht

De prijs van dit 3-daags Vriendinnen shopping arrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Shoppen met vriendinnen

Wilt u samen met vriendinnen een weekendje weg in Montferland? Dan is dit vriendinnenweekend een absolute aanrader. U overnacht 2 nachten in ons hotel waar vandaan u gemakkelijk naar Doetinchem reist voor een dagje shoppen.

Het Hotel

Ons hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al scooterend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Maar u kunt ook lekker in het hotel blijven, onderuitgezakt met een goed boek en/of met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelijk.

Andere tips in de omgeving

Arnhem of het Duitse Bocholt, Doesburg, Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam. Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
  • 10
    Romana

    Super leuk arrangement. Goed hotel erg vriendelijk personeel en heerlijk eten. Hele mooie omgeving.