Vriendinnen High Tea arrangement – 2 daags uitje in Montferland

Bij dit 2-daags Vriendinnenarrangement met High Tea is inbegrepen:

  • 1x Een heerlijke high tea op de dag van aankomst
  • 1 Overnachting
  • 1x een Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: vanaf € 79,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen per kamer.
Exclusief de toeristenbelasting.

De prijs van dit 2-daags Vriendinnenarrangement met high tea in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Lekker High tea\'en met vriendinnen

Gezellig samen met vriendinnen een nachtje weg in Montferland in combinatie met een high tea en natuurlijk tijd om met elkaar te kletsen. Daarnaast is ons hotel is het perfecte startpunt voor een bezoek aan Arnhem of Doetinchem om het cultuurdorpje 's Heerenberg. Geen tijd om u te vervelen alleen maar tijd om te genieten.

Het Hotel

Ons hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al scooterend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Maar u kunt ook lekker in het hotel blijven, onderuitgezakt met een goed boek en/of met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelij

Tips in de omgeving van het hotel

Arnhem of het Duitse Bocholt, Doesburg, Bronkhorst, Doetinchem, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam. Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.