Vriendenweekend in Doetinchem met Escape Room en Bowlen

Bij dit Vriendenweekend in Doetinchem is inbegrepen:

  • Escape Room
  • 1 uur Bowlen
  • 1x Overnachting in de Villa
  • 1x Ontbijt
  • 1x Proeverij van Chef

Prijzen vanaf:
€ 133,55 p.p. Op basis van 4 personen
€ 119,85 p.p. Op basis van 6 personen
€ 113.05 p.p. Op basis van 8 personen

1-persoonskamer toeslag: € 35,00 per kamer, per nacht.

De prijs van Vriendenweekend in Doetinchem is geldig tot en met 30 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendenweekend in Doetinchem

In Doetinchem valt genoeg te doen te beleven. Met dit Vriendenweekend verblijven jullie in een sfeervolle villa die op loopafstand van het centrum gelegen is. In het centrum van Doetinchem gaan jullie proberen te ontsnappen uit de escape room en staat er een uurtje bowlen op het programma. De dag wordt afgesloten met lekker eten in het restaurant van de Villa. 

Tik Tok Tik Tok

Lukt het jou om te ontspannen uit de Escape Room? Er zijn verschillende thema kamers. 

Escape Room De Bunker Het leven op aarde zal binnenkort eindigen. Er zijn nog maar twee mogelijkheden om te ontsnappen en te overleven. Weg van aarde of overleven in de bunker. In het geheim is die bunker gebouwd door een generaal. In zijn huis heeft hij de codes verborgen die je leiden naar deze bunker. Daar zal je de verwoeste bunker moeten herstellen. Alleen dan kun je overleven.

Escape Room Space Wanneer het leven op aarde niet langer lijkt te zullen bestaan zijn er nog 2 overlevingsmogelijkheden. Overleef in de bunker of vertrek van deze aarde! Jullie krijgen de kans om de codes van een gerenommeerd wetenschapper op te lossen. Hiermee krijg je toegang tot een ruimtevaartuig die je weg zal voeren van deze aarde. Ontdek wat de wetenschapper in de sterren heeft zien staan, los eeuwenoude codes op en zorg dat je op tijd wegkomt. Alleen dan behoor je tot de laatste overlevende. De rest…. zal sterven.

Escape Room Crime Je krijgt vanaf het moment dat je binnen komt meteen het idee dat er iets spannends staat te gebeuren. Vanaf het moment dat jullie de kamer betreden start de tijd en ben je aangewezen op de kennis en kwaliteiten van je team. Is iedereen er klaar voor? Vreemde gebeurtenissen, bijzondere geluiden, lichteffecten en een klok die zorgt voor spanning en druk.

Nadat je je hersenen hebt laten kraken en ontsnapt bent uit de Escape room, is het tijd om u hoofd weer even leeg te maken door een uurtje te bowlen. Deze locatie met 2 uitstekend verzorgde bowlingbanen, biedt u de gelegenheid deze techniek bij te schaven of te beheersen. De geheel geautomatiseerde puntentelling houdt voor u perfect de score bij, en na keuze van de juiste bowlingbal en schoenen kan men zo alle aandacht schenken aan aanloop- en werptechniek.

Monumentaal overnachten

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Waterpretkamer
Kies je voor deze kamer dan ontkom je niet aan een goeie baddersessie! De grote badkamer is namelijk het middelpunt van de waterpretkamer. Of je nu kiest voor een infrarood sauna, een jacuzzi of een stoomdouche; het wellnessgevoel is hier ongekend!

Lifestyle kamer
Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem, de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.

Programmavoorbeeld

Dag 1
15:00 uur Aankomst in Doetinchem
16:00 uur Escape Room in het Centrum van de stad
18:00 uur 1 uur Bowlen
19:00 uur Proeverij van de Chef

Overnachting

Dag 2
Ontbijt
Dag ter vrije besteden of extra activiteit zoals scooter rijden, kanovaren, waterskien of een citygame