Virtual Experience spel in Giethoorn voor kleine groepjes

Bij deze Virtual Experience in Giethoorn is inbegrepen:

  • Een VR-game naar keuze (de Hotelmoord, Casa di Papel, National Treasure)
  • Een Build-Tour-Own-Burger-Menu, barbecue, beers and burgers of high burger.

Prijs: € 50,00 p.p. en is te boeken vanaf 4 personen. 

Wilt u uw Experience met een extra activiteit uitbreiden? Kan dan onder het tabblad Aanbieder naar de extra mogelijkheden.

De prijs van dit Virtual Experience spel in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Virtual Experience spel in Giethoorn voor kleine groepjes

Het ultieme uitje in deze bijzondere tijd voor gezelschappen vanaf 4 personen. Binnen de mogelijkheden van de social distancing, stapt u in de virtuele wereld en combineert dit met een Build-Your-Own-Burger-Menu, barbecue , beers and burgers of high burger.

Programma:

De virtual experience kan op ieder gewenst tijdstip aanvangen en begint met een drankje naar keuze (excl.) in ons Eetcafe.

Aansluitend krijgt u de uitleg van het spel en de VR-bril (en de daarbij behorende desinfectie doekjes), Nadat u uw keuze voor het eten heeft doorgegeven, begint de 1e ronde van het spel. Vervolgens wordt de 1e gang geserveerd.

Vervolgens begint de 2e ronde gevolgd door de 2e gang.

Als dat allemaal goed verlopen is, wordt de 3e ronde gespeeld en de laatste gang geserveerd. U bent nu klaar voor de finale van het spel om af te sluiten met een warme consumptie naar keuze (excl.)

U kunt 1 van onderstaande Virtual reality games spelen:

  • De Hotelmoord
  • Casa di Papel

Amerikaans getinte diner

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.