Vier een spetterend feest in een villa

Bij dit feestarrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met bubbels
 • Afkoop dranken (4 uur)
 • Hapjes (3x koud en 3x warm)
 • Puntzakje friet

Prijs: € 45,00 p.p op basis van minimaal 30 feestgasten.

Prijzen Rietveldbar

30 – 40 personen: € 45,00 p.p
40 – 60 personen: € 42,50 p.p
60 – 80 personen: € 40,00 p.p

Bar & Bites

80 – 90 personen: € 52,50 p.p
100 – 125 personen: € 45,00 p.p
125 – 150 personen: € 42,50 p.p
150 – 200 personen: € 40,00 p.p
Vanaf 200 personen: € 37,50 p.p 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december met uitzondering van feestdagen.

Geef een spetterend feest op een uitstekende locatie

Ieder feest kan worden gegeven in de villa van een klein intiem samenzijn tot een grote party. Een uitstekende locatie waar spetterende feesten van elk volume geven kunnen worden. Op uw feest worden uw gasten ontvangen met een glaasje bubbels. Tijdens de feestavond kunnen u en uw gezelschap genieten van diverse dranken en hapjes. 

Voor een feest tot 80 personen staat de Rietveld bar tot u beschikking. De gezellige en authenieke ruimte staat garant voor een topfeest! Bent u met een groter gezelschap tot 200 personen, dan kunt u een spetterend feest geven aan de voorzijde van het hotel. In de ruimte kunnen zowel statafels als lage en hoge zitjes worden geplaatst. Vanuit de kookstudio zullen de koks desgewenst voor u lekkere gerechtjes à la minute bereiden op het grote kookeiland midden in de kookstudio.

Dranken

U kunt kiezen om de dranken te laten factureren op basis van nacalculatie of kiezen voor afkoop dranken. Mocht u kiezen voor dranken op afkoop dan wordt gedurende een vooraf bepaalde tijdsduur dranken uit Hollands assortiment geserveerd. Onder Hollands assortiment vallen de dranken: bier, wijn, frisdrank en binnenlands gedistilleerd. 

Wilt u tijdens uw feest buitenlandse gedistilleerde dranken drinken. Buitenlandse gedistilleerde dranken worden berekend op basis van nacalculatie. U kunt het drankassortiment uitbreiden met Gin & Tonic en/of cocktailbar. Vanuit de Gin & Tonic bar worden 5 verschillende Gin Tonics met diverse tonics geserveerd. Bij de cocktailbar geldt dat u bepaald welke 3 cocktails geshaked worden. Toeslag voor de Gin & Tonic of cocktailbar bedragen € 8,50 p.p, allebei kan voor € 15,00 p.p. 

Hapjes

Gedurende de feestavond worden onderstaande hapjes geserveerd:

 • Gerookte zalm met tuinkers crème en zoetzure radijs
 • Buffel mozzarella van Arns boerderij met kers, tomaat en courgette basilicum dip
 • Ossenworst van Slagerij de Hoeve met krokante mosterd
 • Mini hamburger met brood, tomaat en mosterd
 • Kalfsvlees bitterballen met wijndragers mosterd
 • Crispy cheese sticks met kerrie mayonaise
 • Gepaneerde tijgergarnaal met gember chili dip
 • Paddenstoelen kroketjes met shiitake soja compote
 • Mini groentenloempia met bbq saus
 • Puntzakje friet

Overnachten

Mocht u na het feest willen overnachten, geen enkel probleem. Het hotel telt 42 hotelkamers die ieder zijn voorzien van een eigen stijl en inrichting. De sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Iedere kamer is voorzien van een Auping boxspring, digitaal verlichtingsysteem en gratis wifi. 

Het hotel dient bij het houden van een feest rekening te houden met de overige hotelgasten. De kamers die liggen boven de feestruimte (s) kunnen niet worden verhuurd aan gasten die niet bij het feest horen. Zij vragen om uw begrip. Wanneer u een feest geeft aan de voorzijde van het hotel wordt er gevraagd naar een minimale afname van 27 kamers. De kamers kunnen worden afgenomen door de feestgasten voor een speciaal feesttarief

Mocht u een feest geven in de Rietveldzaal aan de achterzijde van de villa dan wordt gevraagd om een minimale kamerafname van 18 kamers. Mocht het niet lukken om de kamers te vullen, dan wordt € 50,00 per leegstaande kamer in rekening gebracht.