Verwen uw geliefde een geniet romantisch weekendje weg in Twente

Het arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje en een borrelplateau
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet met een glas bubbels
  • 1 x romantisch à la carte 4-gangen diner op de dag van aankomst
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets-en wandelroutes
  • Gratis Wifi

Prijs: vanaf € 134 p.p. op basis van een 2-persoonskamer comfort

Het arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Het Hotel

Aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vindt u ons prachtige hotel. In het eigentijdse hotel in Hellendoorn, met meer dan 100 jaar historie, zult u echte Twentse gastvrijheid ervaren.

Faciliteiten

Bent u op zoek naar optimale ontspanning tijdens uw verblijf? Hotel Hellendoorn biedt verschillende faciliteiten aan om heerlijk tot rust te komen. Geniet bijvoorbeeld van de luxe sauna of maak gebruik van onze zonnebank. In het hotel kunt u ook heerlijk genieten van een drankje en hapje tijdens een potje biljart.

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn beschikt over een culinaire à la carte restaurant. Laat u verassen door de chef-kok en zijn keukenbrigade voor een heerlijk avondje uit. Voor een gezellige borrel kunt u plaatsnemen aan de hotelbar met diverse hapjes en drankjes.

Prachtige omgeving

Het hotel in Hellendoorn is omringd met pure natuur. Wanneer u op ontdekkingstocht gaat in de Twentse omgeving, zult u zich verbazen over de meest prachtige natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Ontdek zelf de prachtige omgeving in Overijssel. Na een dag vol leuke activiteiten kunt u heerlijk genieten in ons à la carte restaurant in Hellendoorn. Geniet van de meest ambachtelijke bereidingen samen met zijn tweeën of met een heel gezelschap.