Verken Leeuwarden en geniet van deze City Trip

Deze City Trip in Leeuwarden is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en Friese lekkernij
  • 2 Overnachtingen in een Comfortkamer
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • Foodvoucher t.w.v. € 25 p.p. te besteden in het Grand Café

Prijs: € 155,00 p.p. op basis van een Comfortkamer voor 2 personen.
€ 10,00 p.p. toeslag vrijdag en zaterdag.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

De prijs van deze City Trip in Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Verblijf in hartje Friesland!

Als u op zoek bent naar een leuke City Trip, dan is Leeuwarden zeker een bezoek waard. Als u nu deze City Trip boekt, ontvangt u zelfs een foodvoucher van € 25,00 om te besteden in het Grand Café! Na een dagje shoppen kunt u dus heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje. 

Tijdens deze city trip naar Leeuwarden kunt u genieten van de charmante grachten, historische gebouwen en gezellige pleinen. Maak een wandeling door de binnenstad en ontdek de vele winkels, restaurants en cafés. Bezoek ook zeker het Fries Museum, waar u meer te weten kunt komen over de Friese cultuur en geschiedenis. Breng ook een bezoekje aan het prachtige stadspark de Prinsentuin

De bruisende stad Leeuwarden

Leeuwarden is een leuke stad in het noorden van Nederland, met een rijke geschiedenis en cultuur die teruggaat tot de Middeleeuwen.
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van het toffe aanbod dat Leeuwarden te bieden heeft.

Miniature People Route: Een wandelroute door Leeuwarden waarbij u op zoek gaat naar miniatuurfiguren die verstopt zijn in de stad. Deze route is erg leuk voor jong en oud en laat u op een speelse manier de stad ontdekken.

Friese Food Tour: Tijdens deze tour maakt u kennis met de lokale keuken van Friesland. U bezoekt verschillende eetgelegenheden en proeft typisch Friese gerechten en lekkernijen. Een smakelijke manier om de cultuur van Friesland te ervaren.

Elektrische sloep: Een ontspannen manier om Leeuwarden vanaf het water te verkennen. Met een elektrische sloep vaart u door de grachten en krijgt u een uniek perspectief op de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooie omgeving en wellicht zelfs enkele bezienswaardigheden vanaf het water bewonderen.

City bikes: Leeuwarden is een fietsvriendelijke stad en er zijn dan ook verschillende plekken waar u fietsen kunt huren. Met een city bike kunt u gemakkelijk de stad verkennen en komt u op plekken waar u anders misschien niet zou komen. Daarnaast is het een duurzame manier van transport die goed past bij de groene en duurzame filosofie van Leeuwarden.

Het Grand Café

Dit café is gevestigd in een gerestaureerd monumentaal pand en biedt een gezellige en ontspannen sfeer voor een hapje en een drankje.

In het Grand Café kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met diverse gerechten en drankjes. De keuken maakt gebruik van verse ingrediënten en streeft naar een hoge kwaliteit van de gerechten. U kunt hier zowel terecht voor een snelle lunch als voor een uitgebreid diner.

Het interieur van het Grand Café is modern en sfeervol. De hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval. Daarnaast is er een gezellige bar waar u kunt genieten van een drankje en een praatje met de andere gasten.