Vergaderlocatie in Limburg met uitzicht op de Golfbaan

Bij dit ontspannen vergaderarrangement in Limburg is inbegrepen:

  • Een dag gebruik van een vergaderzaal
  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Koffie, thee en ijswater tijdens uw bijeenkomst
  • Lunch met luxe broodjes, melk en jus d’orange
  • Borrel met 2 drankjes p.p. en borrelgarnituur

Prijs: € 49.50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit ontspannen vergaderarrangeament is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderen op een bijzondere locatie in Limburg

De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst. Hiernaast vindt u bij ons alle faciliteiten om uw relaties gastvrij te ontvangen: ruime en gratis parkeergelegenheid, een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken en verschillende zalen met audiovisuele middelen, gratis wifi met uitzicht op de golfbaan.

Sportieve mogelijkheden

Vanzelfsprekend kunt u op Het Rijk van Margraten uw zakelijke bijeenkomst combineren met de golfsport. Of u nu kiest voor een golfclinic, short golf activiteit of golfronde, de balans tussen ontspanning en inspanning doet wonderen.

De schoonheid van het Zuid-Limburgse heuvellandschap

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Onze prachtige 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het afwisselende karakter van de holes maakt iedere golfronde zowel aantrekkelijk als uitdagend. Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op onze golfbaan het hele jaar door mogelijk.

Naast een volwaardige golfbaan beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van Bourgondische gezelligheid, lekker eten en authentieke Limburgse gastvrijheid. Vanaf het ruime terras heeft u een fantastisch uitzicht op het omringende landschap. Wanneer u uw bijeenkomst smakelijk wilt omlijsten bieden wij veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag.