Vergaderen met kookworkshop in Renesse

Dit vergaderarrangement met kookworkshop is inclusief:

  • Welkomstdrankje in de authentiek Engelse Pub / bibliotheek
  • 2 dagen vergaderen in een ruime en comfortabele vergaderzaal voorzien van veel daglicht, airco, beamer en 2 flip-white boards op wielen
  • Gratis draadloos internet in de vergaderzaal
  • 1 Overnachting in een ruime, sfeervolle tweepersoonskamer voor eenpersoons gebruik voorzien van alle faciliteiten. Swisscom laptop aansluiting aanwezig.
  • Vitaal ontbijtbuffet met vers gebakken broodjes, fruitsappen, handfruit, diverse kwarksoorten en muesli varianten.
  • 2x een uitgebreid lunchbuffet met soep, warme gerechten, salades, vers gebakken broodjes, fruitsappen etc.
  • Een kookworkshop in Kookboerderij Spennekot
  • Gebruik van hotelfietsen en gratis gebruik van de Finse sauna.

Prijs: vanaf € 239,00 bij minimaal 10 personen.

De prijs is exclusief BTW en toeristenbelasting.

De prijs van dit vergaderarrangement met kookworkshop is geldig tot en met 31 december 2021.

Vergaderen met Kookworkshop

Een vergaderarrangement combineren met een leuke activiteit? Dit 24-uurs vergaderarrangement met Kookworkshop is een goede en leuke afleiding tussen de vergaderingen door. Voorkom 'herrie in de keuken' en ga met z'n allen de uitdaging aan in de keuken!

Vergaderen in Renesse

Als u een cursus of conferentie buiten de deur’ wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wél wilt, is ongestoord uw bijeenkomst houden. Met de zekerheid dat aan alles is gedacht. Dat vindt u bij Badhotel Renesse. Persoonlijkheid, intimiteit, kleinschaligheid, aandacht voor persoonlijke details, professioneel, maar met een ongedwongen sfeer. Zakelijk, maar betrokken.

De kamers

Het Badhotel beschikt over 50 comfortabele hotelkamers. Uw kamer is voorzien van ligbad, douche, föhn, toilet, kleurentelevisie, safe, telefoon, schrijftafel, kofferrek en wekservice. Enkele kamers zijn voorzien van een klein balkon of een dakterras.

De vergaderzalen

Badhotel Renesse heeft binnen haar muren verschillende goed geoutilleerde vergaderruimtes. Zakelijk en praktisch ingericht met alle faciliteiten binnen handbereik. Wie kiest voor een klassiek ingerichte, representatieve vergaderruimte bezoekt Villa Westerduin. Weliswaar los van de faciliteiten van het Badhotel maar daarentegen sfeervol en rustiek. Het gehele hotel is voorzien van draadloos internet.

Kookworkshop

Een leuke kookworkshop in Kookboerderij Spennekot waarbij men de keuze heeft tussen Italiaanse tapas met 12 gerechtjes en een dessert of Bierhappas (5 verschillende gerechtjes met bijbehorende streekbieren). Met uw team herrie in de keuken voorkomen! Samenwerken en samen genieten van uw eigen kookkunsten. Een ontspannende, leerzame en gezellige kookactiviteit!