Vergaderen in het centrum van Eindhoven

Bij dit 8-uurs Vergaderarrangement in Eindhoven is inbegrepen:

  • Zaalhuur
  • Koffie en thee buffet met biscuits
  • IJswater in de zaal
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Middagpauze met een snack
  • Beamer met scherm of TV met click&chare systeem
  • Internet
  • Trainerskit met kantoorartikelen

Prijs: vanaf: € 49,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 8-uurs Vergaderarrangement in Eindhoven is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Comfortabele vergaderlocatie in Eindhoven

Voor iedereen die opzoek is naar een professionele en comfortabele locatie voor een bijeenkomst zit u bij deze locatie goed. Het hotel biedt diverse vergaderruimtes die van alle gemakken zijn voorzien, waaronder gratis wifi, audiovisuele apparatuur en comfortabele stoelen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en zijn er diverse cateringopties beschikbaar, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw vergadering. De centrale ligging van het hotel, vlakbij de snelweg en op loopafstand van het treinstation, maakt het bovendien gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten.

De diverse vergaderruimtes

Deze vergaderlocatie biedt diverse vergaderzalen die geschikt zijn voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of u nu een kleine vergadering wilt houden of een grotere conferentie wilt organiseren, er is altijd een passende zaal beschikbaar.

De vergaderzalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, gratis wifi en comfortabele stoelen, waardoor u en uw gasten zich volledig kunnen focussen op de vergadering. Daarnaast zijn er diverse cateringopties beschikbaar, variërend van koffie en thee tot uitgebreide lunchbuffetten. Door de centrale ligging van het hotel, vlakbij het treinstation en de snelweg, zijn de vergaderzalen gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten.

De ligging en de bereikbaarheid

Deze vergaderlocatie heeft een gunstige ligging en is gemakkelijk bereikbaar. Het hotel bevindt zich in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het centraal station en diverse bezienswaardigheden zoals het Van Abbemuseum en het Philips Stadion.

Daarnaast is het hotel goed bereikbaar met de auto, vanwege de nabijheid van de A2 en A67 snelwegen. Het hotel biedt voldoende parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Bovendien is het vliegveld van Eindhoven slechts 15 minuten rijden met de auto of het openbaar vervoer.