Vergaderen in een sfeervolle ambiance in Raalte – 12 uurs vergaderarrangement

Dit 12-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • zaalhuur 2 dagdelen
  • Koffie, thee, water
  • Lunch 
  • Schrijfblok en pennen voor de deelnemers
  • Beamer, flip-over en stiften
  • afsluitend diner op onze locatie

Prijs: € 77 p.p. op basis van 10 personen

De prijs van dit vergaderarrrangement in Raalte is geldig tot 31 december 2023

Vergaderlocatie in Overijssel

Een uitermate geschikte locatie voor zakelijke meetings, zoals seminars, symposia, presentaties, vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, shows, etc. Uniek zijn de multifunctionele mogelijkheden van de diverse zalen. De zalen kunnen afzonderlijk gebruikt, maar ook gecombineerd worden. Uiteraard zijn alle benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig. 

Ligging

Deze locatie is gunstig gelegen in de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Almelo en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er is een ruime gratis parkeerplaats die ook voor bussen toegankelijk is. Het station en het centrum van Raalte liggen op 5 minuten loopafstand.

Zaalmogelijkheden

Theaterzaal De Theaterzaal is zowel trendy als stijlvol. De zaal is recentelijk geheel verbouwd en is helemaal van deze tijd. De zaal is voorzien van beamer, scherm en audioapparatuur. De zaal is geschikt voor zakelijke meetings, bruiloften, vergaderingen, particuliere feesten, diners, bedrijfsfeesten etc.
Capaciteit: Tot max. 600 gasten
De zaal is begaanbaar voor mindervaliden en invalidentoilet is aanwezig

Music Factory De Music Factory oogt stoer en industrieel. Met factory looks als heuse stadionlampen uit het oude voetbalstadion De Meer in Amsterdam. Stoere weegbruggen naast het podium en andere eyecatchers. De zaal is geschikt voor grootschalige evenementen, zoals grote bedrijfsfeesten, congressen en seminars.
Capaciteit: Max. 1000 gasten
Meerdere niveauverschillen

Brouwerszaal De Brouwerszaal is gesitueerd in de kelder van De Leeren Lampe. Door het lage plafond en de gezellige openhaard ademt de zaal direct een gemoedelijke en knusse sfeer uit. In de zaal is de mogelijkheid om indoor te barbecuen. De zaal is zowel geschikt voor particuliere feesten als zakelijke meetings.
Capaciteit: Tot max. 200 gasten
Lift aanwezig