Uit in Zutphen met uw groep – Speel stadsspel WhatsApp Sudoku

Bij de WhatsApp Sudoku is inbegrepen:

 • Begeleiding via WhatsApp
 • Spelprogramma en uitleg per e-mail (uitprinten)
 • Duur van het programma: 3 uur

Prijs

€ 69,00 per team (maximaal 6 personen per team)

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Uit in Zutphen met jouw groep? Speel WhatsApp Sudoku!

Sudoku; jij hebt vast wel eens een puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch? Horizontaal en verticaal probeer je op papier de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende bezienswaardigheden. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de stad centraal, dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma!

Puzzelen door de stad Zutphen

Je ontvangt een paar dagen van tevoren een mail met daarin een Sudokukaart van de stad en een lijst met foto’s en bijbehorende coördinaten. Je gaat samen met je team op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je via WhatsApp naar de instructeur stuurt. In ruil voor je foto krijg je een vraag, het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt en hoe meer mooie plekken van de stad je ziet!

Arrangement beoordelingen

8.7
Superb
3 reviews
 • 8
  p Verheij

  Het was voor ons een gezellig uitje. Je zag veel van de stad, plekjes die je normaal niet zou opzoeken. de begeleiding was top! goede interactie. Wel vonden we het jammer dat het eerste deel wat kort was. Ondanks we wat later zijn begonnen denk ik dat als we op tijd waren begonnen het nog te kort was om de eerste puzzel op te lossen.

 • 8
  Janny Willemstein

  De tijd van 1 uur per Sudoku is erg krap. Ondanks dat hebben wij genoten van het hanze stadje Zutpen.

 • 10
  Marianne Euving

  Wij vonden dit een super leuke manier om de stad te bekijken. En het spelelement erin was super leuk. Ook Floris onze spelleider was zeer snel met reageren. Heel fijn en zeker voor herhaling vatbaar! Heel erg bedankt.