Uit in Den Bosch met uw groep – WhatsApp Sudoku

Bij dit groepsuitje in Den Bosch is inbegrepen:

 • Begeleiding via WhatsApp
 • Spelprogramma en uitleg per e-mail (uitprinten)
 • Duur van het programma: 3 uur

Prijs

€ 69,00 per team (maximaal 6 personen per team)

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

WhatsApp Sudoku: een verrassend leuk groepsuitje in Den Bosch!

Sudoku; jij hebt vast wel eens een puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch? Horizontaal en verticaal probeer je op papier de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. Tijdens WhatsApp Sudoku is de stad het speelveld! De puzzelvakjes worden omgeven door mooie plekken. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende bezienswaardigheden. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de stad centraal, dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma!

Hoe werkt WhatsApp Sudoku?

Je ontvangt een paar dagen van tevoren een mail met daarin een Sudokukaart van de stad en een lijst met foto’s en bijbehorende coördinaten. Je gaat samen met je team op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je via WhatsApp naar de instructeur stuurt. In ruil voor je foto krijg je een vraag, het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt en hoe meer mooie plekken van de stad je ziet!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 8
  D. Verhaag

  Het programma is te veel. Als je 1 Sudoku, en wel de eerste alleen in moet vullen is genoeg. Dan kun je op je gemak door de stad wandelen. Nu moet het allemaal heel snel omdat je eigenlijk te weinig tijd hebt. En bij het 2e spel heb je helemaal geen tijd en dat is jammer. Ik zou dan zeggen doe 1 sudoku en dat je een flesje drinken meekrijgt. Verder was het wel een gezellige dag.

 • 8
  Ina boersma

  Jammer van het weer, zat niet echt mee, maar op zich vonden we het erg leuk