Teamuitje Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit met collega’s

Bij dit geweldige dagje uit in Giethoorn Zwartsluis is inbegrepen:

  • 2 koffie/thee + appelgebak
  • Rondvaart van 2 uur
  • Koffietafel met groentesoep
  • 1 uur bowlen + 1 consumptie (geen sterk alcoholische dranken)
  • Pannetjesdiner

Prijs: € 69,50 p.p. voor groepen tussen de 10 en 20 personen
€ 67,50 p.p. voor groepen boven de 20 personen

De prijs van dit Teamuitje in Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Geweldig dagje uit - Teamuitje Giethoorn - Zwartsluis

Ervaar een zorgeloos en ontspannen dagje uit met uw collega's, medewerkers of relaties met ons goed gevulde dagprogramma. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat u zich volledig kunt focussen op genieten en plezier maken.

De dag begint met een schilderachtige rondvaart door het betoverende waterdorp Giethoorn. Bewonder de charmante grachten, de karakteristieke bruggetjes en de adembenemende natuur terwijl u ontspant op de boot. Dit is de ideale gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van Giethoorn, terwijl u samen met uw collega's nieuwe herinneringen creëert.

Na de rondvaart is het tijd voor wat actie en plezier. We hebben een uurtje bowlen voor u geregeld, waarbij u kunt laten zien wie het meeste talent heeft op de bowlingbaan. Laat de competitieve geest los en geniet van de gezellige sfeer terwijl u uw collega's uitdaagt voor een potje bowlen.

Na al dat bowlen is het tijd om uw smaakpapillen te verwennen. We hebben een heerlijke maaltijd voor u klaarstaan, waar u kunt genieten van smaakvolle gerechten en gezellig samenzijn. De maaltijd biedt de ideale gelegenheid om te ontspannen, bij te praten en de banden met uw collega's of relaties te versterken.

Ontvangst in Giethoorn en rondvaart

10.00 uur
Aankomst bij in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u start met 2 koffie of thee met overheerlijk appelgebak van de banketbakker (met of zonder slagroom).
11.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

Koffietafel - bowlen - pannetjesdiner

13.15 uur
Teruggekomen bij ons restaurant staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar met goed gevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt koffie thee of melk kunt gebruiken.
14.15 uur
Een uurtje vrij te besteden, om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea en/of de pottenbakkerij te bezichtigen.
15.15 uur
Vertrek uit Giethoorn naar Zwartsluis op (eigen gelegenheid) (± 12 km.) voor het vervolgprogramma.
16.00 uur
Aangekomen bij motel Zwarte Water gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.
17.30 uur
Ter afsluiting van een enerverende dag krijgt u in motel Zwarte Water een pannetjesdiner.
19.30 uur
Afsluiting