Stoer Vriendenweekend in het Montferland – Waterskien, barbecue, en MTB tocht

Bij het Stoer Vriendenweekend in het Montferland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in de Havezathe
  • 2x Een ontbijt
  • 1x Een diner in het restaurant
  • Rondje waterskien
  • Barbecue
  • MTB tocht

Prijs: € 240,00 p.p. Vanaf minimaal 5 personen en een standaard kamer.

Prijzen:
€ 260,- p.p. op basis van een 2-persoons comfortkamer.
€ 260,- p.p. op basis van een 2-persoons terras kamer.
€ 280,- p.p. op basis van een 2-persoons suite.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

De prijs van het Stoer Vriendenweekend in het Montferland is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendenweekend in het Montferland

3-daags vriendenweekend in het Montferland. We hebben voor jullie een leuk programma samengesteld met Waterskien, Barbecueën en crossen met de mountainbike door de bossen. Ontdek het Montferland en slaap bij een sfeervolle Havezathe. In hotel het is het heerlijk ontspannen en op het terras of in het restaurant is het heerlijk borrelen met elkaar.

Buitengewoon genieten in het hotel

Verblijf in een sfeervolle hotelkamer in een gemoderniseert en verbouwde boerderij in het Monferland. Het restaurant is gevestigd in het oude deel van de boerderij en hier kan men de prachtige historie nog goed bewonderen. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Tijdens de warme maanden kunt u genieten van het schitterende uitzicht en het heerlijke weer op ons terras.

Super leuke activiteiten

Waterskiën
Tijdens het vrijgezellenfeest kunnen jullie met meerdere tegelijk het water op. Mocht u al vaker watersport beoefend hebben, dan kunt u gaan wakeboarden. Wakeboarden is te vergelijken met snowboarden. Stap op het wakeboard en oefen jumps en tricks.

Mountainbiken
We verhuren het hele jaar door Mountainbikes/ATB's en vanaf onze locatie in Doetinchem kun je de ATB bordjes volgen en de Montferlandroute fietsen. Een pittige maar erg mooie route die altijd in de top 10 van Nederland staat.

Vanaf 1 juni 2019 beschikken wij over 30 spiksplinternieuwe Mountainbikes van TREK. Een superfiets voor de verhuur. Je hoeft alleen maar rechts te schakelen en je kunt evengoed de pittige klimmetjes bedwingen. De dubbelwandige 27,5 " velgen en extra dikke banden geven de fiets veel grip op de ondergrond en stabiliteit.