Stadsuitje in Nijmegen – Speel WhatsApp Sudoku met uw groep

Bij deze WhatsApp Sudoku is inbegrepen

 • Begeleiding via WhatsApp
 • Spelprogramma en uitleg per e-mail (uitprinten)
 • Duur van het programma: 3 uur

Prijs

€ 69,00 per team ( 6 personen per team)

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Stadsuitje in Nijmegen - speel WhatsApp Sudoku

Sudoku; jij hebt vast wel eens een puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch? Horizontaal en verticaal probeer je op papier de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende bezienswaardigheden. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de stad centraal, dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma!

Puzzelen door de stad Nijmegen

Je ontvangt een paar dagen van tevoren een mail met daarin een Sudokukaart van de stad en een lijst met foto’s en bijbehorende coördinaten. Je gaat samen met je team op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je via WhatsApp naar de instructeur stuurt. In ruil voor je foto krijg je een vraag, het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt en hoe meer mooie plekken van de stad je ziet!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 8
  Anoniem

  Het levend sudoko spel was erg verrassend en ook best intensief om te doen. Het bracht je op de leuke plekken in Nijmegen. De tijd om de sudoko op te lossen was wel wat aan de krappe kant. Verder een hele leuke dag gehad!

 • 8
  Yvette van der Pol

  Prima georganiseerd, duidelijke uitleg, vriendelijke meid.