Speciaal Virtual Experience spel om in deze bijzondere tijd van Corona te spelen

Bij Virtual Experience is inbegrepen:

  • Een VR-Game naar keuze (Hotelmoord, Casa di dinero, National Treasure)
  • Een uitgebreide 3-gangen lunch of  barbecue

Prijs: € 39,50 p.p. en is mogelijk vanaf 4 personen.

Bij 2 personen + € 20,00 p.p.
Bij 3 personen + € 10,00 p.p

Optioneel erbij te reserveren:
Bubbels& Bites € 9,00 p.p. 
High tea, wine, beer deluxe € 9,00 p.p.
3-gangen Menu € 6,50 p.p. 

De prijs van het Virtual Experience arrangement in Overijssel voor kleine gezelschappen is geldig tot en met 31 december 2023.

Virtual Experience

Het ultieme uitje voor gezelschappen vanaf 4 personen. Stap in de virtuele wereld en combineer dit met een uitgebreide 3-gangen lunch, barbecue, high service of 3-gangen diner.

Programmavoorbeeld

De virtual experience kan op ieder gewenst tijdstip aanvangen en begint met een drankje naar keuze in het restaurant in Paasloo. Aansluitend krijgt u de uitleg van het spel en de VR-bril.

Nadat u uw keuze voor het eten heeft doorgegeven, begint de 1e ronde van het spel. Vervolgens wordt de 1e gang geserveerd. Vervolgens begint de 2e ronde gevolgd door de 2e gang. Als dat allemaal goed verlopen is, wordt de 3e ronde gespeeld en de laatste gang geserveerd. U bent nu klaar voor de finale van het spel om af te sluiten met een warme consumptie naar keuze.

U kunt één van onderstaande Vitrual reality games spelen:
- De hotelmoord 
- National Treasure
- Casa di Dinero

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, biedt ’t Binnenhof u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.