Speciaal Virtual Experience spel om in deze bijzondere tijd van Corona te spelen

Bij Virtual Experience is inbegrepen:

  • Een VR-Game naar keuze (Hotelmoord, Casa di dinero, National Treasure)
  • Een uitgebreide 3-gangen lunch of  barbecue

Prijs: € 39,50 p.p. en is mogelijk vanaf 4 personen.

Bij 2 personen + € 20,00 p.p.
Bij 3 personen + € 10,00 p.p

Optioneel erbij te reserveren:
Bubbels& Bites € 9,00 p.p. 
High tea, wine, beer deluxe € 9,00 p.p.
3-gangen Menu € 6,50 p.p. 

De prijs van het Virtual Experience arrangement in Overijssel voor kleine gezelschappen is geldig tot en met 31 december 2022.

Virtual Experience

Het ultieme uitje voor gezelschappen vanaf 4 personen. Stap in de virtuele wereld en combineer dit met een uitgebreide 3-gangen lunch, barbecue, high service of 3-gangen diner.

Programmavoorbeeld

De virtual experience kan op ieder gewenst tijdstip aanvangen en begint met een drankje naar keuze in het restaurant in Paasloo. Aansluitend krijgt u de uitleg van het spel en de VR-bril.

Nadat u uw keuze voor het eten heeft doorgegeven, begint de 1e ronde van het spel. Vervolgens wordt de 1e gang geserveerd. Vervolgens begint de 2e ronde gevolgd door de 2e gang. Als dat allemaal goed verlopen is, wordt de 3e ronde gespeeld en de laatste gang geserveerd. U bent nu klaar voor de finale van het spel om af te sluiten met een warme consumptie naar keuze.

U kunt één van onderstaande Vitrual reality games spelen:
- De hotelmoord 
- National Treasure
- Casa di Dinero

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.