Spannend teamuitje in Giethoorn – Wie is de Mol?

Dit Wie is de mol arrangement in Giethoorn is inclusief

  • 2 Kopjes koffie of thee met gebak
  • Rondvaart van 2 uur
  • Koffietafel met kroket
  • Het spel Wie is de Mol?
  • 3-Gangendiner of barbecue

Prijs: € 89,50 p.p. op basis vanaf minimaal 15 personen.
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Wie is de mol arrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Wie is de mol in Giethoorn?

Beleef een avontuurlijk spel met uw team in het betoverende Giethoorn, waar de schoonheid van het dorp samensmelt met een onderliggende spanning. Maar wees gewaarschuwd: te midden van uw team schuilt een verrader, een Mol die vastbesloten is om uw succes te dwarsbomen!

Terwijl u zich onderdompelt in de schilderachtige winterse omgeving, met de sierlijke bruggen, bevroren grachten en met sneeuw bedekte rietgedekte huisjes, moet u uw intuïtie en speurneus scherp houden. Elk teamlid lijkt betrouwbaar, maar achter die glimlach en welwillendheid schuilt mogelijk een meesterlijke saboteur.

Tijdens de uitdagende opdrachten en puzzels zult u moeten samenwerken, strategisch denken en elkaars vertrouwen testen. Maar terwijl u geniet van de prachtige omgeving en de winterse betovering, is er altijd die knagende twijfel: wie van uw teamgenoten is de Mol? Wie werkt er in het geheim tegen u om de overwinning te ontlopen?

Dus duik in dit intrigerende spel in Giethoorn, waar de winterse sfeer het toneel vormt voor een heuse wie-is-de-Mol-ervaring. Ontdek wie de verrader is en ervaar de mix van spanning, teamwork en mysterie terwijl u vecht om als ultieme winnaar uit de strijd te komen.

Durft u het aan om de uitdaging aan te gaan en te zegevieren te midden van deze winterse magie?

Het Wie is de mol programma:

10.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.
11.00 uur Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

13.00 uur Bij terugkomst in Giethoorn staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.
14.00 uur Beleef de sensatie en spanning van het bekende tv-spel Wie is de Mol? Nu in Giethoorn. Naar aanloop van deze dag heeft een ieder al het nodige e-mail contact gehad met de Wie is de Mol organisatie. Nu kan eindelijk de zoektocht naar de Mol binnen uw gelederen beginnen.
17.30 uur De ontmaskering van de Mol en de ontknoping van het spel met aansluitend de mogelijkheid alle bevindingen onder het genot van een borrel te bespreken.
18.00 uur Een 3-Gangendiner of een barbecue